Повєткін викликає Кличка на бій у Москві

Повєткін викликає Кличка на бій у Москві
Бій російського боксера Алєксандра Повєткіна та українця Володимира Кличка цілком реальний - головна вимога команди суперника українця - битися в Москві.

Про це повідомляє ТСН.

Як розповів менеджер Повєткіна Володимир Хрюнов, є непогані перспективи проведення поєдинку між чемпіоном WBA в суперважкій вазі та Кличком.

«До бою з Кличком ми готові вже зараз. Якщо у команди Кличка є бажання, то для його проведення нехай зв'яжуться з нашим промоутером. Дуже хочу, щоб цей поєдинок відбувся в Москві», - наголосив він.

«Нещодавно спілкувався з однією людиною з Ізраїлю, яка сказала наступне: для багатьох жителів колишнього СРСР Клички є символом тієї могутньої і сильної держави, здобуває перемогу на спортивних аренах світу. Це два спортсмени, які об'єднали пояса всередині однієї родини. Вони зробили прорив, і, дійсно, є прикладом для наслідування. Дуже хочеться побачити Повєткіна в бою з одним з братів», - каже він.

За словами Хрюнова, йому хотілося би домовитися з Кличком, не доводячи справу до торгів.

«На мій погляд, цей бій повинен відбутися в Москві, в столиці колишнього СРСР. Не бачу іншого місця для його проведення. З'їдуться люди з усіх колишніх союзних республік, перші особи, і т. д. Важко уявити більш значущу спортивну подію для мешканців колишнього СРСР, ніж бій Повєткін-Кличко», - вважає він.

«Цей бій транслюватиметься на весь світ, вболівальники чекають на нього. А промоутери нехай розбираються між собою. У Москві можна буде зібрати повний стадіон. І фінансові обставини будуть такі, що гроші від німецького каналу не стануть найважливішими для загального бюджету поєдинку. Не бачу причин для протистояння в переговорах з Кличком», - цитує Хрюнова sportbox.ru.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Повєткін викликає Кличка на бій у Москві
13 січень, 2012, 13:51
У ДАІ знизили ціни
13 січень, 2012, 13:19