Волинянам обіцяють перевести в гроші пільги на газ

Волинянам обіцяють перевести в гроші пільги на газ
Волинський губернатор взявся просувати тему створення сільськогосподарської кооперації.

Борис Клімчук впевнений: сьогодні влада дає безліч можливостей для розвитку села, тому ними необхідно скористатись. На цьому він наголошував під час зустрічі із сільськими, селищними та міськими головами Горохівського, Маневицького, Старовижівського та Шацького районів, повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Говорячи про напрямки розвитку сільських територій, голова ОДА акцентував на створенні сільськогосподарської кооперації. Він запевнив у повному сприянні та фінансовій підтримці зі сторони влади.

Борис Клімчук, розповідаючи про втілення регіональних програм, підкреслив, що Волинь успішно впроваджує проекти з монетаризації пільг, зокрема на електроенергію.

«І цьогоріч спробуємо зробити наступний крок – перевести в гроші пільги на газ. Відповідний пакет документів уже підготовлено», – повідомив Клімчук.

Голова облдержадміністрації окреслив пріоритетні напрямки діяльності влади на поточний рік. Насамперед він зауважив, що необхідно вибудувати трирівневу структуру з надання медичних послуг: первинна, районна та обласна. Словом, зробити все можливе для якісного лікування пацієнта. Серед інших завдань – впорядкування земельних та майнових питань, розширення мережі освітніх закладів, втілення протипаводкових заходів, будівництво доріг тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: газ, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянам обіцяють перевести в гроші пільги на газ
18 січень, 2013, 11:07