«Коли йде мова про захист себе, то депутати більш щедрі», - Д'яченко

«Коли йде мова про захист себе, то депутати більш щедрі», - Д'яченко
На реалізацію проекту «Безпечне місто» у міській казні влада коштів не знайшла, однак гроші на посилення заходів безпеки Луцькради у бюджеті зідшукали.

Про це йшлося 25 січня під час круглого столу з обговорення проекту «Безпечне місто» за участі силовиків та представників громадських організацій.

Очільник «Нацкорпусу» на Волині Андрій Д’яченко зауважив, що нещодавно секретар міськради і в.о мера Григорій Пустовіт підписав розпорядження про посилення безпеки Луцькради – тут встановлять металодетектори, посилять нагляд за парковкою та впровадять інші заходи. Чоловік додав, що це правильні кроки, адже в країні складна ситуація та є загрози.

«Але коли мова йде про захист себе любих, то депутати більш щедрі,а коли йде мова про захист безпеки звичайних лучан, то кажуть, що немає грошей і пропонують почекати», - зауважив політик.

Водночас, він нагадав, що не один рік із міської казни виділяли кошти на ГО «Варта Порядку», низку членів якого у серпні 2017 затримали працівники СБУ за не зовсім «хороші речі». Йшлося про сотні тисяч гривень. Та, крім безпеки, «Варта порядку» прославилася тим, що охороняла облраду, особливо у дні, коли там з'являвся її голова Ігор Палиця.

Нагадав Д’яченко і про випадки, коли члени формування не пропускали до облради журналістів та активістів. За це все, фактично, платило місто.

«Коли йде мова про захист себе, то депутати менше звертають увагу на матеріальні моменти», - підсумував Д’яченко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Самооборону виділяли, Варті порядку неПалиця допомагає.
Відповісти
Останні новини
«Коли йде мова про захист себе, то депутати більш щедрі», - Д'яченко
25 січень, 2018, 12:29