Сказали, хто буде керувати волинським «білим домом»

Сказали, хто буде керувати волинським «білим домом»
Комунальну установу «Управління будинком Волинської обласної ради» може очолити Іван Бірук.

Про це повідомили у прес-службі облради.

Конкурсна комісія для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників, підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області розглянула питання щодо кандидата на посаду начальника комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради». Конкурс на цю посаду було оголошено 19 грудня минулого року.

До участі в конкурсі було допущено двох кандидатів, які подали заяви та необхідні документи. Керувати головною адміністративною будівлею області виявили бажання Іван Бірук та нинішній в.о. начальника установи Віктор Талашко.

Іван Бірук розповів, що у свій час працював в управлінні будинком ради, потім виїздив на роботу в Польщу, де трудився на будівництві теплової електростанції.

В планах претендента - низка заходів з енергозбереження та економії води.

Бірук також запропонував у майбутньому перейти до використання альтернативної енергії. Йдеться про будівництво в перспективі вітрової мініелектростанції та сонячного колектора для нагрівання води.

Нинішній керівник установи Віктор Талашко також, озвучуючи свою програму, говорив про потребу в енргозберігаючих заходах, але відзначив, що на ці цілі потрібні солідні видатки з обласного бюджету. Йдеться про суму до 4 мільйоні гривень. Він також пропонував переглянути правила надання оренди приміщень для структурних підрозділів державної влади, які роками платять до обласного бюджету фактично копійки.

За результатми голосування, яке відбувалося у закритому режимі, комісія рекомендувала укласти контракт з Іваном Біруком на посаду начальника комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради».

Наразі готується відповідний проект рішення сесії обласної ради, який попередньо розглядатими майнова комісія. З терміном дії контракту депутати визначатимуться на сесії.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Талашко ще мав совість свою кандидитуру подавати? Жах!
Відповісти
А коли астролог Гузь буде їсти шкарпетки Гунчика?
Відповісти
Останні новини
Сказали, хто буде керувати волинським «білим домом»
27 січень, 2018, 09:59