Як луцька мультиплікаційна студія святкувала день народження. ФОТО

Як луцька мультиплікаційна студія святкувала день народження. ФОТО
Мистецька студія «Імаго» відсвяткувала свій другий день народження.

Десятки друзів, знайомих та поціновувачів майстерності луцьких аніматорів прийшли привітати команду «Імаго» зі святом, - інформує Перший.

Керівник «Імаго» Леонід Тивонюк каже, що їхня творча студія не випадково обрала собі саме таку назву, яка, до речі, за біологічним трактуванням означає «доросла форма комахи».

«Ми стаємо на шлях дорослішання, але поки ми ще як маленький черв’ячок, який ось-ось перетвориться в лялечку та готується до зльоту», - зауважив він.

Уже за ці два роки свого існування, окрім створення, ілюстрування та озвучування мультиків, «Імаго» ініціювало чималу кількість оригінальних проектів, яких раніше Луцьк не бачив. Головними з них «Імаго» похизувалося перед запрошеними гостями.

Зокрема, мультиплікатори організовують кіноперегляди, презентуючи мультфільми не лише для дітей, а й для дорослих.

Особливим для «Імаго» є щорічний фестиваль анімації «Задзеркалля», до якого вони ретельно готуються, а бажаючих взяти участь та презентувати свої амінаційні фільми з кожним роком більшає. Окрім переглядів робіт учасників, відвідувачі фестивалю мають змогу спробувати себе у якості аніматора та самостійно створити невеличкий мультик.

До слова, останню роботу дітей та професійного аніматора з Польщі Анни Хаброс-Пілат представили на дні народженні «Імаго».

Ще одним проектом «Імаго» є еко-кінотеатр «Круті педалі». Фільм проектується на екран завдяки тому, що глядачі крутять педалі велосипеда, під’єднаного до генератора, який відповідно виробляє електроенергію. Це і цікаво, і пізнавально, а аголовне – з користю для навколишнього середовище та здоров’я.

Після презентації своїх досягнень творча студія «Імаго» пригощала усіх гостей святковим тортом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як луцька мультиплікаційна студія святкувала день народження. ФОТО
29 січень, 2018, 15:05