Ловися рибка велика і маленька: у Ковелі відбувся турнір з риболовлі

Ловися рибка велика і маленька: у Ковелі відбувся турнір з риболовлі
Відбулися змагання міста Ковеля із зимового лову риби.

У неділю, 28 січня, на міському водосховищі відбувся відкритий чемпіонат міста Ковеля «Золота мормишка» із зимового лову риби, організаторами якого виступила Федерація риболовного спорту Волинської області за підтримки відділу молоді, фізичної культури та спорту виконкому міської ради, - повідомляє Район.Ковель.

Це змагання уже вдруге проходить у місті залізничників і розширює географію учасників та кількісний склад. Цього року прибули команди з Чернівців, Луцька, Львова, Рівного. Ковельчани були представлені трьома командами (команда складалася з трьох учасників), із 13-ти заявлених. Загалом участь у змаганнях взяли понад 40 спортсменів-рибалок.

Згідно регламенту, чемпіонат проходив у два тури, за підсумками яких і визначався переможець. Найгостиннішим міське водосховище виявилось для команди «Буковина» з міста Чернівці, вони і посіли перше місце. Друге місце виборола команда «Кричевичі» зі Львова та Луцька. Замкнула трійку лідерів «Чорна каракатиця» з Луцька. В індивідуальному заліку відзначився Андрій Омелянчук, який впіймав найбільший екземпляр окуня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ловися рибка велика і маленька: у Ковелі відбувся турнір з риболовлі
29 січень, 2018, 15:20