Із ЛПЕ судяться через валідатори

Із ЛПЕ судяться через валідатори
Підприємство, яке виграло тендер на встановлення валідаторів у луцьких тролейбусах, судиться з Луцьким підприємством електротранспорту.

Про це стало відомо 30 січня під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

ТзОВ «Системний зв’язок», яке мало впроваджувати у тролейбусах Луцька автоматизовану систему обліку пасажирів (АСОП), через суд вимагає виконати оплату у повному обсязі. Про це розповів в.о директора ЛПЕ Володимир Пуц.

За його словами, ціна питання – 2 мільйони гривень. «Судові баталії» тільки розпочалися, у лютому буде перше засідання. Частину коштів було витрачено на тестове обладнання, яке так і не запрацювало на повну силу – валідатори поклали на полиці, а систему відключили від головного сервера.

На думку Володимира Пуца, валідатори місту не потрібні, адже вводять у деструктив кондукторів, а сама система недосконала, бо не показує реальну кількість пільговиків та облік пасажирів в цілому. «Автоматизована система і в нас буде працювати, але тут треба буде дуже зважено підійти», – додав Пуц, згадавши про досвід європейців.

Члени комісії підтримали пропозицію, щоб юридичний департамент міської ради супроводжував ЛПЕ у судовому процесі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все зрозуміло кондуктори в долі з Пуцом
Відповісти
Звичайно валідатори місту не потрібні з ними кондуктори ліві квитки не продадуть і з Пуцом не поділяться
Відповісти