Луцьким муніципалам збираються придбати авто

Луцьким муніципалам збираються придбати авто
Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради хочуть купити автомобіль.

Про це йшлося 30 січня під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Заступник директора департаменту фінансів та бюджету Алла Саприка повідомила, що на купівлю легкового автомобіля необхідно 580 тисяч гривень. Ці кошти, за її словами, передбачались у минулому році, але оскільки не пройшли тендерну процедуру, пропонується виділити їх у 2018 році.

Крім того, 500 тисяч зняли із ремонту доріг та передали на ремонт ліфтів. 110 тисяч піде на сміттєсортувальну лінію у Брищі, а саме на придбання пресу для пресування відсортованої сировини. 2 мільйони планують віддати на реконструкцію частини приміщення дитячого садка на вулиці Банделіані, 7.

Також хочуть зменшити на три тисячі видаток для Луцької міської організації інвалідів та «перекинути» ці кошти на ГО «Луцька міська організація інвалідів війни, Збройних Сил України та учасників бойових дій». 3,5 мільйона планують виділити для «Луцькводоканалу», щоб підприємство виплатило кредит по договору НЕФКО, а 80 тисяч – для КП «Луцьксвітло».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"На купівлю легкового автомобіля необхідно 580 тисяч гривень." Може вам ще Lexus??? Не зажирно стільки грошей на авто????
Відповісти
Нє, авто то отцтой - вчорашній день. Юлі треба шмігльовєц !
Відповісти