На Волині судитимуть трьох білорусів-фальшивомонетників

На Волині судитимуть трьох білорусів-фальшивомонетників
На Волині судитимуть злочинну групу фальшивомонетників.

Зазначається, що 61-річний мешканець Мінська та його спільники - 36- та 35-річні чоловіки, у грудні 2016 року на території Волині збували підроблені банкноти номіналом 500 євро, - інформує прес-служба прокуратури області.

Зловмисники збули одну банкноту касиру відділення банку в Ковелі, а сімома банкнотами розрахувалися, придбавши у магазинах Ковеля та Нововолинська ювелірних виробів на понад 100 тисяч гривень.

Ще три спроби збути перероблену з банкнот банку Зімбабве "валюту" не вдалися, адже пильні касири банків та продавці магазинів у Ковелі й Любомлі відмовилися її приймати.

Нині двох молодших членів злочинної групи обвинувачують у зберіганні, перевезенні, ввезенні в Україну з метою збуту, замаху на збут та збуті підробленої іноземної валюти (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 199, ч. 3 ст. 199, ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 199), а організатора ОЗГ – ще і у використанні завідомо підробленого документа, який видається чи посвідчується нотаріусом (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 358 КК України), адже, в'їжджаючи в Україну, він використав підроблене доручення на транспортний засіб.

Невдовзі всі члени організованої злочинної групи постануть перед судом, який і обере їм міру покарання.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Булоруси» це хто такі!!!???
Відповісти