Народний депутат відмовився від зарплати

Народний депутат відмовився від зарплати
Народний депутат України Степан Івахів (на фото) заявив, що віддаватиме свою депутатську зарплату на потреби сільських шкіл та будинків культури.

Про це Степан Івахів особисто повідомив керівництво Верховної Ради України, повідомили у прес-службі народного депутата.

Івахів попросив керівництво парламенту, аби всю його заробітну плату перераховували на благодійну допомогу.

«З першого дня моєї роботи у парламенті я звернувся до керівництва Верховної Ради України з вимогою перераховувати щомісяця мою депутатську заробітну плату на потреби закладів освіти та культури Волинської області як благодійну допомогу», - заявив Степан Івахів.

«Щомісяця працівники мого благодійного фонду «Патріот Волині» будуть спільно з територіальними громадами 21 виборчого округу з’ясовувати, куди більш доцільно скеровувати ці кошти», - додав нардеп.

За словами народного депутата він під час виборчої кампанії на власні очі переконався, що заклади освіти та культури вже два десятки років не мають жодної державної копійки фінансування на проведення ремонтних робіт чи оновлення матеріально-технічної бази.

«Сьогодні ці заклади отримують фінанси тільки на заробітну плату працівниками та на енергоносії. І все. Те, що школи, садочки, будинки культури та сільські клуби ще не розвалилися вщент, це заслуга не держави, а батьків учнів та трудових колективів цих установ. І тому я вважаю, що замість того, аби витрачати бюджетні кошти на утримання депутатів, краще давати їх тим закладам, де навчаються або проводять дозвілля діти» - переконаний народний депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Івахів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець!!!
Нехай Вітів з Мельником таке зроблять!:) Слабо???!!!
Відповісти
Степан Івахів подав приклад усім народним депутатам! Молодець!
Відповісти
Респект піарщикам. Нестандартно.
Відповісти
Ви хоч знаєте скільки Івахів заробляє на Континіумі???Зарплата депутата в 14000 гривень для нього це дитячі гроші:)
Відповісти
Нестандартно але прикольно і порядно!Свобода так не зробить?
Відповісти
Молодець!
Ще хай напише лист що відмовляется від депутатської "недоторкності". От тоді це вчинок/позиція, а та звичайна показуха.
Відповісти
А от Гузю немає що перераховувати-сидить на шиї у дружини і навіть не румигає!!!
Відповісти
Його нікуди не втече
Відповісти
і справді - вчинок! для нього можливо це і не гроші, але для бідних шкіл, садочків області це може бути рятівним колом! приклад для наслідування!...аби щесвої "матеріальні допомоги" спрямували на благодійність оті "слуги народу"....
Відповісти
Хай живе Волинь - бастіон ригіональних прихвостнів! А всі,хто голосував за палиців, івахових, мартиняків, єрємєєвих можете начепити на себе значки:"Політику партії регіонів одобряємо та підтримуємо!"
Відповісти
Классный PR. Остальные пусть завидуют.
Відповісти
А от квартиры не захотел значит отказаться. Мелковатый PR...
Відповісти
денег на женщин вино и карты у него и так достаточно, так что в гробу он видел эту деп.зарплату...
Відповісти
гдє гдє відєл?
Відповісти
НА жінку і трьох дітей у Івахіва вистачить і своїх зароблених грошей, а от у Гузя (який так і не спромігся у свої 30 зробити бодай одного українця) грошей не вистачить навіть власну жінку до ресторану завести на пляшку якісного вина.
Відповісти
І при чому тут Гузь. Заявив Івахів - це ще не значить зробив. Та й гроші - то ще не все. Побачимо, як він голосуватиме, тоді його справжнє я відкриється. а то сидять тут дряпають заказухи.
Відповісти
Ивахов СУПЕРМЕН!!!
Відповісти
як Івахів не можна пускати у ВР, бо відмова від зп означає, що він хоче заробляти по іншому і грабуватиму Україну в сотні тисяч раз бльше, як його зп
Відповісти
Тут він молодець і не треба простирікувати, він і так вкраде як і всі інші, це мови нема,але інші не діляться...,а тільки підвищують собі свою ж зарплату!!! Так тримати,далі піде, краще його у мери,ніж комуняку того,який ні РАЗУ ВУЛИЦІ МІСТА НЕ ПОЧИСТИВ, ЙОМУ ПОРА ВЖЕ ПИКУ ПОЧИСТИТИ ТОМУ СИНЯКУ БЛІН БІЛЯ НАРКО ДИСПАНСЕРА, там він часто...
Відповісти
зрозумів, що Івахів проти романюка... цікаво
Відповісти
А що, в Гузя немає дітей? То яка ціль життя?
Відповісти
Рятувати Україну. За зарплату нардепа.
Відповісти
Останні новини
Народний депутат відмовився від зарплати
21 січень, 2013, 13:39