На Волині «Свобода», «Фронт Змін» і «Батьківщина» пояснили, чому не домовилися з УДАРом

На Волині «Свобода», «Фронт Змін» і «Батьківщина» пояснили, чому не домовилися з УДАРом
Партії «Батьківщина» та «Фронт Змін» на Волині не узгодили з партією УДАР кандидатів на довиборах у Волинську обласну раду, зокрема, тому, що УДАР висунув у кандидати людину, яка є партнером провладного нардепа, - заявили представники волинської опозиції 21 січня на прес-конференції.

Прес-конференція виконувача обов’язків Волинської обласної організації ВО «Батьківщина» Григорія Пустовіта, голови волинського осередку «Фронту Змін» Олександра Пизи і голови «Свободи» на Волині, нардепа Анатолія Вітіва відбулася у понеділок, 21 січня у Луцьку.

«Я мав переговори з УДАРом. Я не думаю, що у них є такий кадровий потенціал, аби всюди висуватися. І не знаю, чому вони не висували по Турійську. Ми знаємо, кого вони висунули по Луцьку – партнера Ігоря Палиці, з тої самої лінії», - зазначив Анатолій Вітів.

«Я особисто мав переговори з Ігорем Алєксєєвим (заступник голови Волинскьої обласної організації партії УДАР – ред.). Ми зійшлися на підтримці нашого кандидата по Турійську. Я був запрошений на конференцію від УДАРу навіть. Але оскільки ми виступаємо в єдиному пориві на цих виборах з партією «Свобода», «Батьківщина», то я не міг бути присутнім на цій конференції, оскільки партія УДАР висуває альтернативного кандидата всупереч можливим домовленостям. Ми не можемо по одному округу підтримувати один одного, а по іншому вести відверту політичну боротьбу», - прокоментував Олександр Пиза.

Григорій Пустовіт зазначив, що не зважаючи на провал перемовин з УДАРом, Об’єднана Опозиція готова й надалі продовжувати діалог.

«Ми вийшли на таку форму співпраці, як висунення єдиних кандидатів. УДАР трішки відстає у цьому напрямку, але я думаю, що ми будемо залучати УДАР до акцій протесту, до інших дій і поступово з часом десь думаю на наступних виборах, тут буде чотири представники, представники чотирьох опозиційних сил. Вірю, що УДАР ввійде в опозиційні сили конструктивною силою», - зазначив Пустовіт.

Нагадаємо, довибори до Волинської обласної ради відбудуться 17 лютого. Вибиратимуть двох депутатів – у Луцьку і Турійському районі.

Партія УДАР у Луцьку висунула в кандидати Олександра Лазорка. ВО «Свобода» - Святослава Боруцького.

«Фронт Змін» у Турійському районі відрядив воювати за мандат депутата облради луцького підприємця Валерія Міщука.

Зі слів Григорія Пустовіта «Батьківщина» не буде висувати своїх кандидатів, а підтримає колег від партії «Свобода» і «Фронту Змін». Пустовіт каже, що право висувати кандидата у Луцьку має «Свобода», адже Анатолій Вітів у свій час саме у цьому окрузі пройшов до обласної ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"...волки от испуга, скушали друг друга...."!!!!!
Відповісти
Не люблю комуністів, але тут він правий
Відповісти
В недрах тундры
Выдра в гетрах
Тырит в ведрах
Ядра кедра!
Відповісти
і яке це має до нього відношення?
Відповісти
Відмазки клеють, домовлятись ніколи не вміли, вся опозиція - фарс!!!
Відповісти
Я от задумуюсь чого так живемо!Лазорко від партії Удар це сміх.він свою жопу не знае кому поставити.А для партії цей кандидат це дискримінація.Ганьба Удару я думав хоч там немае безладу!А це те саме г...............................
Відповісти
Х..рня це все. Я неодмінно перможу!!!!
Відповісти
Хоч в УДАРУ кадри на депмандати так собі, і в "Свободи" теж небагато хороших і адекватних. Вітів з колись фіктивною роботою, на яку неодмінно влаштовувався перед виборами, нічим не кращий за Алексєєва та свого партнера Конського - підприємців з нульовими деклараціями. Постійно "безробітний" Боруцький - жахливий кандидат, але вартий оточення Вітіва.
Висновок: волинський УДАР можна купити, "Свободу" можна пропити...
Відповісти
Не рви пупа,кожний відповість за себе,а в тебе буде поганий сон з твоєю позорною хворобою....
Відповісти
Останні новини
На Волині «Свобода», «Фронт Змін» і «Батьківщина» пояснили, чому не домовилися з УДАРом
21 січень, 2013, 15:34