«Виконуйте свої обов’язки», - Гунчик до поліцейських

«Виконуйте свої обов’язки», - Гунчик до поліцейських
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик закликав поліцейських під час акцій протесту не бути лише спостерігачами.

Це відбулося 5 лютого під час оперативної наради.

Спочатку начальник ГТУ юстиції у Волинській області Валентин Кухарик розповів про загальнонаціональну акцію «Я маю право!», яка передбачає підвищення правової грамотності громадян. Натомість Володимир Гунчик попросив посилити інформаційну кампанію про захист прав.

За словами Гунчика, люди зловживають перекриттям дороги, коли потрібно вирішити якісь проблеми, і ні населення, ні поліція не виконують вимоги законів України про дорожній рух.

«На минулому тижні до мене прийшло звернення від працівників одного з сільськогосподарських підприємств. Вони не змогли поділити землю, написали звернення, що якщо ОДА не втрутитися у їхню справу, вони будуть перекривати дорогу на пункті пропуску «Ягодин». У мене є звернення від мешканки Волині, яка скаржиться, що сусід поставив туалет не там, де потрібно. Я читаю і чекаю ще одного звернення, що вона буде перекривати дорогу. Це вже абсурд. Давайте ми будемо доводити людям існуючі норми законів», - закликав губернатор.

«Я звертаюсь до правоохоронних органів: хватить виконувати роль спостерігачів. Виконуйте свої обов’язки», - додав він.

Володимир Гунчик розповів, що люди мають право на захист своїх прав, і він не проти акцій протесту в цілому, проте й інші люди мають право вільно рухатись дорогами області.

Він звернувся до управління юстиції з проханням залучити інші структури та вжити заходів, щоб волиняни могли захищати свої права без провокацій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
готують народ до виборів.Щоб привикали потихеньку до поліції. по ходу неспокійні вони будуть...
Відповісти
Пригадайте за януковича казали "міліція не виконуйте злочинні накази проти свого народу". За цього порошенка в ліці гунчика "поліція хватить бути спостерігачами". влада хоча довести подвійні стандарти для правоохоронців, тоді це було зло, а зараз це на "благо народу".
Відповісти
Останні новини
«Виконуйте свої обов’язки», - Гунчик до поліцейських
05 лютий, 2018, 12:11