На довибори у Волиньраду вже зареєструвалися 15 кандидатів

На довибори у Волиньраду вже зареєструвалися 15 кандидатів
Волинська територіальна виборча комісія зареєструвала кандидатами у депутати до Волинської обласної ради 15 кандидатів, а 4-ом – відмовила.

Засідання комісії відбулося 21 січня.

Загалом зі слів голови комісії Миколи Євтушина 21 партія провела свої конференції для висунення кандидатів, а документи принесли лише 19. Реєструвати кандидатів у комісії можуть згідно з календарем виборів до 23 січня. Тобто, ймовірно, ще кілька кандидатів зареєструють.

Таким чином, у 29 виборчому окрузі, тобто в Турійському районі, балотуються Петро Мазурак (партія «Молода Україна»), Анатолій Бубенщиков (партія Українська платформа «Собор»), Роман Микитюк (Партія регіонів), Руслана Данилюк (партія «Солідарність жінок України»), Юлія Назарчук (Народна партія України), Павло Демянчук (Селянська партія України), Ірина Січковська (ВО «Жінки за майбутнє»), Петро Гігера (Аграрна партія України), Володимир Остапук (Народна демократична партія), Володимир Ткач (Союз Чорнобиль України).

У 37 окрузі, тобто в Луцьку, балотуються Олександр Лазорко (УДАР), Геннадій Кожевніков (партія Українська платформа «Собор»), Віктор Пащук (Комуністична партія України), Святослав Боруцький (ВО «Свобода»).

Відмовили у реєстрації у зв’язку з неправильно заповненою автобіографією (не вказав громадянство) претенденту у 37 окрузі Віталію Криворучку (партія «Україна вперед!») та претенденту у 29 окрузі Юрію Троцю (Партія промисловців і підприємців).

Також відмовили у реєстрації представнику Комуністичної партії України Анатолію Маткобожику (29 округ) та представнику партії «Справедливість» Валентину Козловському. Обидва чоловіки здали декларацію старого зразка.

Нагадаємо, що вибори є проміжними. Їх оголосили у зв’язку з тим, що два депутати Волинської обласної ради стали народними депутатами, а місця в облраді – вакантними.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По Турійську партія влади формує комісії :)
Відповісти
по турійську море, а в луцьку якось жиденько, невже всіх потенційних "засіяли"?
Не демократія, а "за баблолюбіє ближнього свого"
Вибори без вибору.
Відповісти
Ну так вам же ж кажуть, що велика кількість кандидатів в Турійську для того, щоб правильно сформувати виборчі комісії.
Відповісти
Вибори в Турійському районі пройдуть без Красулі?
Відповісти
Я неодмінно переможу, бо мене ніхто не знає.
Відповісти
Молодь району підшипникового заводу підтримає Генадія Кожевникова,а Боруцького ніколи,бо він пяний валявся біля пивнухи на районі і всі бачили...........
Відповісти
Вітя. йди погуляй... по району підшипникового заводу
Відповісти
Останні новини
На довибори у Волиньраду вже зареєструвалися 15 кандидатів
21 січень, 2013, 19:30