«Люди доведені до відчаю», - підприємець про торговців Старого ринку

«Люди доведені до відчаю», - підприємець про торговців Старого ринку
Підприємець Тетяна Біскуп розкритикувала створення комунального підприємства «Луцькі ринки», назвавши дії влади обдуренням людей.

Про це вона заявила 8 лютого під час круглого столу щодо КП «Луцькі ринки».

«У мене складається враження, що і влада, і інші бізнес-структури сидять і думають, як постригти простих людей. Тому що під егідою створення комунального підприємства прості люди отримують великого корупційного монстра. Ніхто нам не розказав, ніхто нам не показав. Я корінна лучанка і жодного разу не бачила жодного комунального підприємства, яке було б прибутковим, яке б щось місту принесло. Вони тільки беруть, беруть, беруть», - сказала жінка.
На її думку, було б доцільно, якби органи самоврядування та депутати несли кримінальну відповідальність за прийняття таких колегіальних рішень.

«Створення комунального підприємства в такій ситуації, в такий спосіб, таким чином – відверто обдурюючи людей. Тому що у вівторок була комісія, одна з комісій обговорила це питання, а у середу питання винесли на сесію. Це відверте обдурювання людей вже на самому початковому етапі», - сказала Біскуп.

Вона сказала, що люди подекуди доведені до відчаю: «Люди не втекли за кордон і сплачують податки, і витісняти, виганяти їх з міста – це дурість».

Підприємець також додала, що власники торгових павільйонів втомились працювати в таких умовах, коли в них «тикають пальцем». З її слів, у 50% підприємців є вища освіта і вони вміють підлаштовуватись, але влада не вміє підлаштовуватись під них.

«Знайшли ласий шмат землі, який за допомогою такої схеми потрібно передати в якісь приватні руки», - підсумувала підприємець.

Нагадаємо, процес створення КП «Луцькі ринки» розкритикувала й керівник Волинської обласної організації приватних роботодавців торгівлі і комерційної сфери Тетяна Іовенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Депутати проти власного народу?
Відповісти
Підприємцям Старого ринку треба трохи крутити головою щоб у рот не насцяли, розумні вже давно перебазували точки. а ті що сидять залишаться у дупі...
Відповісти
комунальне підпиємство потрібне підприємцям тому що цей божок горгут все ніяк не може нажертись скільки він контейнерів вже віджав у тих же торгашів ів тому числі туалет на варшавському ринку скільки у ковелі розраховує віджати це кровосос а ще прикупив собі заслуженого пенсіонера україни стидоба
Відповісти
Останні новини
«Люди доведені до відчаю», - підприємець про торговців Старого ринку
08 лютий, 2018, 16:19