Тисячі пляшок підробок: на Волині фіскали борються із незаконним алкоголем

Тисячі пляшок підробок: на Волині фіскали борються із незаконним алкоголем
Протягом січня 2018 року працівники Головного управління Державної фіскальної служби на Волині виявили низку фактів з реалізації алкоголю дітям та торгівлю без ліцензій.

Про це під час оперативної наради ОДА, що відбулась 12 лютого, повідомив перший заступник начальника Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Посадовець зазначив, що триває робота з виявлення порушень у сфері торгівлі роздрібним алкоголем. Так, протягом січня провели 18 перевірок, виявили 32 порушення, 10 фактів роботи без ліцензій, а також реалізацію алкогольних напоїв дітям, які не досягли 18 років.

«Вилучено з обігу 9, 3 тисячі пляшок алкогольних напоїв на 380 тисяч гривень. Протягом січня силами податкової міліції із незаконного обігу виключили продукції більш ніж на 2 мільйони гривень», повідомив Чуй.

Посадовець проінформував про вилучення 400 галлонів лікеро-горілчаних виробів на 800 тисияч гривкнь, 115 галлонів спирту вартістю 115 тисяч гривень та 300 тонн паливно–мастильних матеріалів.

Також порушили кримінальні провадження, стосовно яких нині триває розгляд

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аплодую стоячи!
Відповісти
Боротьба з вітряками, бабки як стояли торгували біля гостинця так і торгують...точка в сусідньому під'їзді - як торгувала 10 років так і торгує.... так що говно і піар ця ваша боротьба....всім до сраки!
Відповісти
Реально більшість роботи податкової це фейк і піар. Їх давно мали розігнати як цуценят. Це робота поліції , живемо пережитками севдепії .вони тримаються зубами за свою роботу. І просто терозують підприемців. Дождуться майдану!
Відповісти
Останні новини
Тисячі пляшок підробок: на Волині фіскали борються із незаконним алкоголем
12 лютий, 2018, 10:59