У Росії через секс-скандал із олігархом можуть заблокувати Instagram і YouTube

У Росії через секс-скандал із олігархом можуть заблокувати Instagram і YouTube
У Росії через позов олігарха Олега Дерипаски до Анастасії Вашукевіч (Насті Рибки) і Олександра Кирилова (Алекса Леслі) можуть заблокувати Instagram і YouTube.

Про це повідомляє російське видання «Ведомости», – пише ТСН.

Як зазначається, олігарх подав позов до Усть-Лабінського районного суду Краснодарського краю через порушення таємниці його приватного життя. 9 лютого вирок суду ухвалив внесення в список сайтів із забороненою інформацією 14 постів в Instagram і 7 відеороликів на YouTube, що випливає з реєстру Роскомнадзора.

Представник Роскомнадзору уточнив, що у сервісів є час до вечора середи, 14 лютого. Проте, оскільки не в усіх провайдерів є технічна можливість блокувати окремі інтернет-сторінки, то частина користувачів рунету може залишитися без доступу до Instagram і YouTube.

Представник компанії Facebook, яка керує Instagram, не зміг оперативно прокоментувати ситуацію. А представник корпорації Google, до якої входить YouTube, взагалі відмовився від коментарів.

Олег Дерипаска подав до суду після скандального розслідування Олексія Навального про те, що олігарх відпочивав на яхті в Норвегії з російським віце-прем'єром Сергієм Приходьком та дівчиною з ескорту Настею Рибкою. Що, на думку політика, можна вважати хабарем чиновнику.

Згодом віце-прем'єр, після довгої мовчанки, нарешті, відповів на скандальне розслідування, зазначивши, що не подаватиме на Навального позову, оскільки «досить того, що це зроблять інші люди».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: РФ, інтернет
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо і заблокують, то не надовго.
Відповісти
Останні новини
У Росії через секс-скандал із олігархом можуть заблокувати Instagram і YouTube
12 лютий, 2018, 15:44