Колишній речник волинської бригади написав книгу про бійців

Колишній речник волинської бригади написав книгу про бійців
Колишній прес-секретар 14 окремої механізованої бригади із Володимира-Волинського Влад Якушев написав книгу про бойових побратимів.

Про це Якушев повідомив у Facebook.

Якушев зазначив, що виконав обіцянку, яку дав побратимам перед звільненням із армії. «Я закінчив книжку про них. На написання книги пішло більше року. Зосередившись на книжці я брав рівно стільки роботи, щоб вистачало на харчі, шукаючи інший підробіток лише тоді, коли конвертик із грошима на продукти ставав порожнім», - йдеться в дописі.

Колишній речник 14-ї ОМБР повідомив: «Більше року життя… Знаєте, мені здається, що це був найщасливіший рік у моєму житті. Я робив роботу, яка мені подобалась. Я жив цією роботою. Йшов своєю розповіддю, сторінка за сторінкою, знову переживаючи все що бачив на війні».

За його словами, книга «не про мене і навіть не про війну», а про людей.

«Про їх життя, сподівання, переживання, турботи. Про хороше і погане, героїчне і не надто. Про…Та не буду забігати наперед. Ще як мінімум два тижні піде на редактору та на оформлення. А потім почнеться найголовніше – пошук редакції, яка б погодилась її надрукувати», - йдеться в дописі.

«27 лютого мене викликають на військові збори – на місяць. Хочеться встигнути зробити книжку «під ключ» до від’їзду», - резюмував Якушев.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: книга
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Колишній речник волинської бригади написав книгу про бійців
13 лютий, 2018, 00:51