#Policelovestory: волинські правоохоронці долучились до всеукраїнського флешмобу

#Policelovestory: волинські правоохоронці долучились до всеукраїнського флешмобу
Луцьке подружжя правоохоронців Ольга та Михайло Гаврилюки долучились до загальноукраїнського флешмобу #Policelovestory. Вони поділились своєю історією кохання та передали естафету закоханим поліцейським в інше місто.

Про це розповідає прес-служба Головного управління Національної поліції на Волині.

Загальноукраїнський поліцейський флешмоб #Policelovestory приурочений до Дня закоханих. Його завдання - показати, що навіть серед жорстоких злочинів та розслідувань можна знайти місце для кохання.

«Як серед нічних чергувань, розслідувань жорстоких злочинів та виснажливого робочого графіку знайти місце для романтики? Аби познайомити вас з такими поліцейськими, до Дня закоханих запускаємо #policelovestory – поділись своєю історією кохання», - пише прес-служба Національної поліції України.

#policelovestory волинського подружжя Ольги та Михайла Гаврилюків розпочалася у 2001-му році в Луцьку. Вони познайомилися в кав’ярні. Михайлові був тоді 21 рік. Він вже працював правоохоронцем – у черговій частині інформаційної служби УМВС у Волинській області. 19-річна Ольга працювала офіціанткою в кав’ярні. Подружжя в один голос каже, що їх зустріч, то було кохання з першого погляду. Ольга та Михайло побралися у вересні наступного 2002-го року. У Гаврилюків двоє дітей: 15-річний Дмитро та 9-річна Оленка, котрі з’явилися на світ в один день, 29 січня, але з різницею у 6 років.

Михайло працює начальником відділу служби «102» Волинської поліції, а його дружина Ольга - інспектором у Державній міграційній службі в області. Вони з радістю розповідають свою #policelovestory . Кажуть, що спільна робота в системі МВС сприяє взаєморозумінню в сім’ї, вчить бути відповідальними та цінувати вільні хвилини, проведенні разом із сім’єю.

Волинська поліція передає естафету #policelovestory колегам із #ПоліціяВінниччини.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай краще злочинців ловлять . І історією дома любові займаються.
Відповісти
Знаю Мішу давно, хороший мужик. Щастя ВАМ.
Відповісти
Останні новини
#Policelovestory: волинські правоохоронці долучились до всеукраїнського флешмобу
13 лютий, 2018, 14:10