Дружина вбила чоловіка і зімітувала самогубство

Дружина вбила чоловіка і зімітувала самогубство
На Київщині під час сімейної сварки жінка кухонним ножем завдала удар у груди чолловіку. Після чого, злякавшись, вклала знаряддя вбивства у руки небіжчику.

До поліції надійшло повідомлення від жительки села Великополовецьке Сквирського району про те, що чоловік покінчив життя самогубством, - інформує ГУНП у Київській області.

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група. Там поліцейські виявили тіло 64-річного господаря, в руках якого знаходився кухонний ніж.

Однак у подальшому, при з’ясуванні всіх обставин події та спілкуванні з дружиною померлого чоловіка, працівники поліції виявили розбіжності у її показах.

При проведенні низки невідкладних заходів праввоохоронці довели, що до скоєння злочину причетна дружина загиблого.

59-річна жителька с. Великополовецьке зізналась у скоєному та визнала свою провину. Виправдовуючись, вона пояснила, що таким чином хотіла уникнути мордувань, принижень та кривд з боку чоловіка, який зловживав оковитою.

Наразі жінці оголошено підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Увага! Фото 18+

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.