З 25 січня діятимуть нові правила авіаперевезнь пасажирів

З 25 січня діятимуть нові правила авіаперевезнь пасажирів
У п’ятницю, 25 січня, набувають чинності нові Правила повітряних перевезень пасажирів та багажу.

Про це розповів міністр інфраструктури України Володимир Козак, інформує IA ZIK з посиланням на прес-службу Міністерства.

Новими правилами встановлено єдині розміри компенсацій пасажирам у разі відмови авіакомпанією у перевезенні, скасування або затримки рейсу як при міжнародних, так і при внутрішніх авіаперевезеннях.

«У правилах повною мірою зазначено заходи, які може вживати Державна авіаційна служба до тих авіакомпаній, що не виконують свої зобов’язання перед пасажирами. Згідно з цими правилами, щоденно о 10:00 кожна авіакомпанія повинна повідомляти авіаслужбу про затримки рейсів та які заходи проведено для вирішення ситуації», – розповів Володимир Козак.

Міністр інфраструктури України відзначив, що таким чином Державна авіаційна служба володітиме ситуацією з авіаперевізниками – у відомства буде право накладення штрафних санкцій на авіакомпанію.

«Кожен пасажир повинен знати свої права і вимагати дотримання авіакомпанією зобов’язань. З цього приводу Мінінфраструктури та Державна авіаційна служба надаватимуть всіляку підтримку пасажирам», – наголосив Володимир Козак.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З 25 січня діятимуть нові правила авіаперевезнь пасажирів
23 січень, 2013, 18:00