Як у «ПортCity» закоханих одружували за 5 хвилин. ФОТО

Як у «ПортCity» закоханих одружували за 5 хвилин. ФОТО
Торгово-розважальний центр «ПортCity» підготував лучанам цікаву альтернативну весільну церемонію одруження.

14 лютого, у День закоханих, у закладі поєднували віртуальним шлюбом.

Керував церемонією ведучий Олександр Львовський. Найсміливіші пари виходили на сцену, хлопці і чоловіки говорили передвесільні обіцянки, ставали на коліна та пропонували своїм коханим вийти за них заміж. У разі згоди надягали на руки обручки, розписувались у відповідних документах, отримували свідоцтво про одруження та подарунки від ТРЦ.

Щоб утворився імпровізований шлюб, обом «нареченим» треба було погодитись спільно ходити на шопінг у ТРЦ «ПортCity», грати боулінг у «Strike City», влаштовувати романтичні побачення у «Premier City», а після народження дітей водити їх у дитячий розважальний центр «Figli Migli».

Після укладання «шлюбу» ведучий перевіряв, хто буде господарем в домі: новоспечені чоловік та дружина відповідали на запитання, піднімаючи таблички «я», «він», «вона». Вони затверджували, хто буде ходити за покупками у «Там Там», питиме пиво у ресторації «Брама», носитиме каву у ліжко, змінюватиме підгузки дітям та шукатиме загублені шкарпетки.

Цікаво, що одна з пар – Роман і Тетяна Фірчуки – в цей день одружилась двічі – спершу вони офіційно затвердили шлюб у РАЦСі, а тоді прийшли на експрес-церемонію у торгово-розважальний центр.

«Дуже сподобалось, дуже цікава ідея для тих, хто хоче створити шлюб, така собі підготовка до справжньої церемонії. Ми справді стали чоловіком і дружиною, розписались вже, це дуже класно – переживати ці емоції два рази – один раз у «ПортCity» , а другий раз під час справжнього розпису. В день закоханих всі повинні єднатися, і ми також вирішили поєднатися в цей день», - поділилась емоціями Тетяна.

Виходили на сцену навіть ті, хто ще не знайшов пару або у День закоханих опинився далеко від своєї половинки. Вони бажали присутнім кохання, щастя, усмішок, квітів, миру та достатку. Відвідувачі закладу робили знімки біля тематичних фотозон, отримували повітряні кульки від аніматорів та просто спостерігали за церемонією віртуального одруження.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як у «ПортCity» закоханих одружували за 5 хвилин. ФОТО
15 лютий, 2018, 08:55