Польський роботодавець оплатить лікування українці, яку «викинув» з інсультом на вулицю

Польський роботодавець оплатить лікування українці, яку «викинув» з інсультом на вулицю
Польський роботодавець, який залишив громадянку України "вмирати" на лавці на автобусній зупинці, взяв на себе зобов’язання оплатити лікування і реабілітацію жінки.


Про це йдеться в повідомленні Департаменту консульської служби МЗС на сторінці у Facebook, - передає УНН.

Повідомляється, що 14 лютого у посольстві України у Польщі відбулася зустріч керівника консульського відділу посольства Світлани Криси із заступником старости повіту Шрода Вєлькопольська, секретарем повіту і працедавцем громадянки України у зв'язку з інцидентом щодо ненадання їй необхідної медичної допомоги.

Під час зустрічі представники місцевих органів самоврядування заявили про готовність оплатити лікування громадянки України в медичній установі міста Познань.

"Працедавець надав письмове зобов'язання оплатити повний курс лікування, а також реабілітацію потерпілої на території Польщі. Водночас, розмір можливого щомісячного відшкодування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності українки буде визначено в судовому порядку", - йдеться в повідомленні.

У департаменті МЗС зазначили, що ця справа перебуває на контролі керівника консульського відділу посольства України в Польщі та Департаменту консульської служби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
відношення традиційно польське - до бидла із сходніх кресів!
Відповісти
Підтримуйте далі економіку цих собак. Через століття і ваші діти можуть стати заручниками Полського відношення
Відповісти
Всі ці роки лапшу на вуха вішають продали неньку, а народ зробили дешевими рабами. Отака вона свобода. Як кажуть що посієш- те пожнеш! А в себе вдома в лікарнях - маєш гроші -живеш, а якщо тої "Єврозаплати невистачає"- то помирай, і діла до цього нікому немає. Історію переписали,назву вулиць змінили,нові "свята" повводили, а корисного для людей нічого не зробили.Чому наші люди мають на чужині горбатитись????? Де "Єврозарплата"???? Хто тут має працювати на благо Держави???? Коли будем працювати на свою економіку??? Схоже народ поставили на коліна отими подачками - кредитами. А хто має ті борги відробити?????
Відповісти
Останні новини
Польський роботодавець оплатить лікування українці, яку «викинув» з інсультом на вулицю
15 лютий, 2018, 18:01