Лубківський розповів, що заважає Україні стати лідером Східної партнерства

Лубківський розповів, що заважає Україні стати лідером Східної партнерства
Корупція, відсутність реформ та все ще інтегрованість в "русский мир" заважає Україні стати лідером Східного партнерства.

Про це в Укрінформі заявив радник із міжнародних питань Руху "Справедливість", посол Маркіян Лубківський, - повідомили у прес-службі руху.

"Угода про асоціацію Україна-ЄС не виконується, або виконується на вкрай низькому рівні. Українське законодавство й досі не синхронізоване із нормативною базою ЄС", - наголосив дипломат.

На його переконання, якби не корупція і бездіяльність влади, Україна могла б не лише стати безумовним лідером Східного партнерства, але й конкурувати з новими членами ЄС у багатьох сферах.

"Євросоюз має відігравати більш проактивну роль у сприянні об'єднанній реакції ЄС на довготривалу безпекову загрозу, якою є Росія для його сусідів і Європи в цілому", - зазначив він говорячі про головні виклики на 2018 рік під час круглого столу "Що заважає Україні стати лідером Східного партнерства?"

Нагадаємо, що Україна посіла третє місце в одному з двох оцінювальних блоків Індексу європейської інтеграції "Східного партнерства" і поступилася Грузії та Молдові.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лубківський розповів, що заважає Україні стати лідером Східної партнерства
15 лютий, 2018, 15:17