Волинь не може отримати митних грошей на дороги

Волинь не може отримати митних грошей на дороги
Попри активну підготовку до сезону ремонтних робіт на волинських дорогах, Волинській митниці і досі не довели індикативних показників. Таким чином, митниця хоч і має перевиконання, наразі не може перераховувати кошти на ремонт доріг в області.

Про це йшлося під час оперативної наради в ОДА 19 лютого.

За словами голови облдержадміністрації, ключовим питанням, яке обговорювали під час зустрічей у Києві, є дороги. «Завершується узгодження всіх реєстрів, пов’язаних із ремонтом доріг», – зауважив Володимир Гунчик.

Наразі основним проблемним питанням є індикативні показники. «Поки що на сьогоднішній день ситуація залишається відкритою», – додав посадовець.

За його словами, проблема в тому, що ДФС не довела показників до Мінфіну, а той відповідно через уряд не довів показників до Волинської митниці. Водночас митниця працює стабільно та перевиконання є. Тому він попросив віце-прем’єра Володимира Кістіона проінформувати щодо ситуації Володимира Гройсмана. Адже без коштів від перевиконання індикативних показників митницею не можуть розпочати тендерних процедуру.

Тож наразі планують лише роботу по залишкових митних коштах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинь не може отримати митних грошей на дороги
19 лютий, 2018, 10:00