В автомобільній аварії загинуло двоє братів

В автомобільній аварії загинуло двоє братів
У результаті автопригоди, що сталася на Рівненщині, загинули одразу два брати, один з яких – неповнолітній.

Повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду надійшло до поліції вчора, 18 лютого, близько 14-ї години, - інформує ГУНП у Рівненської області.

Поліцейські на місці події встановили, що 21-річний житель села Малушка, керуючи автомобілем BMW на іноземній реєстрації, рухаючись автодорогою Городище-Рівне-Старокостянтинів, не впорався із керуванням, злетів у кювет з подальшим перекиданням авто та в’їхав у дерева.

У салоні іномарки перебувало п’ятеро жителів села Малушка Березнівського району: троє рідних братів та ще двоє молодиків.

Унаслідок ДТП 18-річний пасажир від отриманих травм загинув на місці події. Життя 13-річного брата рятували медики, утім він помер у приймальному відділенні лікарні.

Ще двоє пасажирів: 13-ти та 20-річні жителі Малушки отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані у травматологічне відділення медзакладу. Їхньому життю нічого не загрожує.

21-річного водія поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він із травмами перебуває під охороною у лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох людей, слідчим управлінням розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дорвалися до дешевих і безпечних машин???
Відповісти
і розкажіть мені шо бляхи не при чому...
Відповісти
дибіле, розкажи що могло статить батькам загиблих дітей!
Відповісти
Не було тупого закону про тимчасовий ввиз на бляхах жившими залишилосьби багато молодих людей
Відповісти
У всьому винні бляхи, іхали б в жигулях чи в ланосі, загинули б всі п'ятeро.
Відповісти
Люди ви неадекваьні чи як??яке відношення мають так звані "бляхи" до ДТП???таке враження ніби якби авто було на укр реєстрації ДТП б не сталось?чи була б кількість постраждалих менша??в ДТП авто БМВ це досить не погана машина і чи на укр реєстрацвї чи на бляхах це всеодно бмв а булаб якийсь ланос на укр реєстрації пасажирів взагалі б вирізали не дай Боже звичайно.Задумайтесь що ви строчите і чи взагалі ваш коментар є доречним!!!!!
Відповісти
Бляхи мають пряме відношення, адже статистика показує, що потрапляння в аварії водіїв на бляхах відбуваються в 4 рази частіше, а з потерпілими - в 6 разів.
Пояснення неймовірно просте - дешеве авто стало доступним саме молодим особам, які не маючи необхідного досвіду, як життєвого, так і водійського, керують авто вкрай небезпечно, самовпевненно, ігноруючи правила, відчуваючи безкарність.
Наслідки бачите самі.
Відповісти