Як вибрати майстра з ремонту холодильника: 4 топ-поради*

Як вибрати майстра з ремонту холодильника: 4 топ-поради*
Кожен стикається з несправністю холодильника і знає, що знайти хорошого майстра для його ремонту важко. Не варто замовляти ремонт холодильника у першого ліпшого фахівця, тому що можна натрапити на шахрая.

Послуга ремонт холодильників в Запоріжжі виконується різними майстрами, щоб не помилитися у виборі - переходьте за посиланням https://yaprofi.ua і ознайомтеся з анкетами перевірених фахівців.

Япрофі - це всеукраїнський портал товар і послуг. На сайті розміщені анкети перевірених майстрів різних фахів та споживчі товари від вітчизняних, закордонних виробників. Основними позитивними сторонами веб-ресурсу є:

● Безпека покупок і замовлення послуг. На сайті розміщені фахівці і компанії, які перевіряються співробітниками порталу.
● Широкий вибір послуг і товарів. На веб-ресурсі представлений величезний вибір послуг і товарів від надійних компаній України, та інших країн світу.
● Реальні відгуки. Всі коментарі опубліковані на порталі перевірені модератором і написані від справжніх замовників.
● Актуальна інформація. Фахівці інтернет-ресурсу стежать за наповненням відомостей про товари і майстрів, щоб користувачі бачили вірну інформацію.

Основні ознаки, які видають недобросовісного майстра з ремонту холодильників.

Фахівця, що працює нелегально, визначити нескладно поставивши кілька запитань:

● Який період гарантії надаєте на проведені роботи? Професійні майстри з ремонту холодильника, які працюють легально, спокійно надають гарантію на свою роботу. Бо знають що брак деталей може бути навіть у хорошого виробника. Якщо фахівець відмовляється - варто пошукати іншого виконавця.
● Чи складаєте договір? Складання договору - це підтвердження того, що майстер виконував ту чи іншу роботу. З ним ви можете вимагати повернення грошових коштів, компенсацію і т.д. Також в документі ви зможете прописати умови: строк виконання завдань, непередбачені ситуації, вартість робіт. Недобросовісні майстри відмовляються підписувати документ, посилаючись на його непотрібність.
● Де купуєте запчастини для заміни? Уточнюйте у майстри по ремонту холодильників, де він замовляє деталі. Недобросовісні фахівці встановлюють б/у запчастини, щоб заощадити і заробити більше на клієнті. Щоб перевірити якість деталей - попросіть чек про придбання запчастин.
● Яка вартість послуг? Перед тим як замовити ремонт холодильника, проаналізуйте ціни на послуги. Визначте для себе середню і при виборі фахівця орієнтуйтеся на цю суму. Якщо бачите що ціна завищена - зверніться до іншого виконавця. Не думайте, що чим вища ціна - тим якісніше обслуговування. Частіше так роблять шахраї для залучення клієнтів.

Щоб замовити ремонт холодильника у надійного майстра - заходите на портал Япрофі. У розділі ви ознайомитеся з анкетами фахівців і їх інформацією про досвід роботи, освіту, перелік послуг, що надаються і їх вартість. Для зв'язку з майстром по ремонту холодильників в його картці розміщені контактні дані або залиште заявку на веб-сайті і фахівець зв’яжеться з вами самостійно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибрати майстра з ремонту холодильника: 4 топ-поради*
21 лютий, 2018, 11:47