Офіційно: Євросоюз не дасть гроші на реконструкцію «Устилуга»

Офіційно: Євросоюз не дасть гроші на реконструкцію «Устилуга»
Міністр фінансів Олександр Данилюк підтвердив інформацію про припинення фінансування Євросоюзом модернізації КПП на кордоні з Україною.

Про це глава Мінфіну заявив на прес-конференції, передають Факти ICTV.

«Відповідне рішення стало публічним вчора. Це є дуже негативним сигналом…Тому що, коли ми говоримо про припинення співпраці з нашими партнерами через власну неспроможність, ми просто самі себе дискредитуємо. Були проблеми, вони пов`язані з ДФС. Будемо шукати вихід з цієї ситуації», – сказав Данилюк.

Одним з них є «Реконструкція міжнародного автомобільного пункту пропуску (МАПП) «Устилуг», вартість якого 5,48 мільйона євро. Однак на початку виконання робіт з реконструкції пункту пропуску «Устилуг» на території був виявлений об’єкт історичної цінності. Враховуючи це, у березні 2014 року договір підряду було розірвано, тому видатки на проведення земельних робіт на об’єкті реконструкції пункту пропуску «Устилуг» не здійснювались. Загальна сума витрачених коштів в рамках Проекту становить 48,58 тисячі євро, залишок коштів на сьогодні знаходиться на рахунках ДФС.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
И правильно сделают что не дадут денег. Таможенники "дерут" деньги, вопросы "решают", а вот выделить часть этих денег для самих себя - Маней фор НАСИНГ
Відповісти