Торік на Волині легалізували працю майже тисячі найманих працівників

Торік на Волині легалізували працю майже тисячі найманих працівників
За результатами проведених у 2012 році перевірок працівниками Державної податкової служби легалізовано працю 936 найманих осіб, яку місцеві роботодавці використовували у своєму бізнесі без оформлення трудових відносин.

Робота податківців стала результативною як для місцевої скарбниці, так і в основі дотримання соціальних гарантій в оплаті праці жителям Волині, повідомили у прес-службі відомства.

Адже за цей період часу легалізовано майже півтора мільйона гривень заробітної плати, з якої відповідно сплачено до бюджету 156,3 тисяч гривень податку.

Саме при виплаті заробітної плати жителям Волині у 2012 році виявлено 216 порушень податкового законодавства, які допустили юридичні та фізичні особи – місцеві суб’єкти господарювання.

За наслідками перевірок податківців донараховано до бюджету 5,3 мільйона гривень грошових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб.

Податкова служба в межах своїх повноважень інформувала органи прокуратури Волині про виявлені факти неналежної оплати праці. Зокрема, торік у прокуратуру спрямовано матеріали щодо 4 631 працедавця, які виплачували зарплату своїм працівникам у розмірі, менше мінімальної.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Торік на Волині легалізували працю майже тисячі найманих працівників
25 січень, 2013, 16:06