До Луцька приїде експерт-конституціоналіст

До Луцька приїде експерт-конституціоналіст
У Луцьку пройде зустріч з з відомим фаховим політологом та експертом-конституціоналістом, Головою Ради Лабораторії законодавчих ініціатив Ігорем Когутом.

Зустріч відбудеться 29 січня 2013 року о 10:00 у приміщенні конференц-залу готелю «Україна» (вул. Словацького, 2), повідомили у Фонді місцевого розвитку.

Тема зустрічі – «Громадянське суспільство і демократія участі».

«Ми говоритимемо, навіщо потрібна демократія участі, як залучити громадськість до процесів формування та реалізації політики на регулярній основі, чи можливий динамічний розвиток дієвого демократичного суспільства в Україні тощо», кажуть організатори.

О 14:00 на сайті інтернет-видання ВолиньPost розпочнеться чат-конференція з Ігорем Когутом.


Довідка

Ігор Когут - український політолог, громадський діяч, старший викладач Національного університету «Києво-Могилянська академія». Голова Ради аналітичного центру Лабораторія законодавчих ініціатив, директор Української школи політичних студій. В період 1997-2002 рр. працював у Верховній Раді України. В період 2001-2007 рр. - координатор низки громадських моніторингових та просвітницьких кампаній на виборах. На парламентських виборах 2012 року Голова Наглядової ради Національного екзот-полу 2012. У 2011-2012 рр. Національний координатор Форуму громадянського суспільства Східного партнерства, у 2012 році – співголова Форуму громадянського суспільства Східного партнерства.

* * *

Метою проекту «Діалог з успішними громадськими діячами», що здійснюється ВОГО «Фонд місцевого розвитку» за підтримки Благодійного фонду «Богдана Гаврилишина», є спонукання представників громадського сектору і журналістів Волині до активної діяльності й гуртування задля розвитку своєї країни й свого регіону й посилення таким чином їхньої ролі в суспільстві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: чат
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розумна людина приїде, а хто запрошує журналістів? Чи не Оля Бузулук? Олюсю, відгукнись...
Відповісти