У селі на Волині поліції через самогон не відкривають двері

У селі на Волині поліції через самогон не відкривають двері
Дільничні офіцери поліції відпрацювали населені пункти Любешівського району, де особливо гостро постає питання боротьби із самогоноварінням.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Любешівського відділення поліції у Facebook.

У селі Бучин ліквідовано 2 самогонні точки, знищено 40 літрів самогонної закваски. Варто зазначити, що протягом 2017 року, до адміністративної відповідальності за виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення на території Бучина громадяни не притягувались.

Правоохоронці встигли відвідати лише декілька самогонних «точок», адже вже з самого ранку село сколихнула звістка про те, що поліція навідується виключно до «умільців» самогонної справи. Тож кожен наступний будинок, вже був без господаря.

«А поки що поліція і далі продовжить початий рейд. Адже залишаються ще ряд сільських рад із схожими проблемами», - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а ви ще більше акциз відніміть і хай бояршник бухають
Відповісти
самогон краще пити ніж бадягу з магазину. 80 грн півлітрова пляшка сурогату в магазині, це треба взагалі бути йобнутим премєр міністром щоб таке зробити. Сам не п"ю і Вам в редакції Волиньпосту не бажаю бухати. Це звісно ви не пустите в ефір (бо є матюк).
А щодо дій поліції, їхні дії є не законні, тому що в будинок вони з обшуком мають право зайти тільки з постановою суду. А не законно вилучений самогон не може бути долучений до матеріалів справи. Можна багато писати, але пока.
Відповісти