«Традиційно» грублять та спізнюються: у Луцьку знову скаржаться на маршрутки

«Традиційно» грублять та спізнюються: у Луцьку знову скаржаться на маршрутки
Окрім вже традиційних скарг лучан на порушення графіків руху маршрутками та поведінку водіїв, на лінію оперативного реагування додалися щоденні звернення із проханням відновити маршрут №18.

Про це йшлося під час оперативної наради 27 лютого.

Директор департаменту Центр надання адміністративних послуг Лариса Карп’як розповіла, що протягом двох тижнів лучани 42 рази зверталися на лінію оперативного реагування зі скаргами на роботу маршрутних автобусів. За словами посадовця, жалілися практично на всі маршрут№1, 2, 3, 4, 9, 9а, 10, 17, 22, 23, 25, 26, 28, 29, 31, 47. Нарікали на відсутність рейсів, особливо зранку та ввечері й у вихідні, великий інтервал та недотримання рафіків руху, грубу поведніку, поршення правил дорожнього руху та занедбаний стан автобусів.

Окрім того, щодня надходять дзвінки із проханням відновити рух автобусів на маршруті №18.

Всі звернення передали для моніторингу та реагування в управління транспорту та зв’язку.

Також Карп’як розповіла, що надійшло 7 звернень щодо неналежного руху тролейбусів – їх теж передали на реагування в ЛПЕ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а от за 5 грн. буде все - ШОКОЛАД!
Відповісти
Хтось перевіряв наявність обігрівачів в маршрутках?! Можна примерзеути до поручня!
Відповісти
Треба дякувати міському начальству з депутатами, ще від часів Кривицького. Завдяки їм занапастили громадський транспорт, запустили хапуг і хамуг до перевезень. Тепер ситуацію можна виправити лише в один спосіб – щороку збільшувати кількість тролейбусів та автобусів, підпорядкованих міській владі, в першу чергу договір укладати з тими приватниками, які мають нові і неушкоджені автобуси. З усіма іншими, в останню чергу і не більш, як на півроку. В кожному автобусі розміщувати табличку з іменем водія, який знаходиться за кермом та номер контактного телефону, яким можна повідомити про його поведінку.
Відповісти
Я готовий платити по 5 грн, але в тому випадку, коли маршрутки будуть доглянуті, прибрані, водії будуть ввічливі, не буде перегонів між маршрутками, хто має сісти на ту маршрутку той і сяде, пасажирів на всіх вистачить! От погляньте на маршрут 16, про нього ніхто не скаже нічого поганого, маршруток багато, в більшості чисті, водії не хамлять, це не реклама 16 маршруту, а просто приклад!
Відповісти
жидівські возики на дутих шинах! Слава вальцманам.
Відповісти
Їхала в 22 сьогодні, то це взагалі жах, ранок лише, маршрутка не помита, всередині як свині топтали і стінки і все крісла не миті, обідране таке.. А графік у всіх маршрутів це завжди діло абстрактне було)
Відповісти
Однозначно потрібно найближчих 3...5 років закуповувати для міста по 10 тролейбусів/автобусів для ДЕПО... Нехай і б/в... От тоді буде порядок.
Але основна маса пасажиропотоку має "закриватися" саме великим транспортом, а не гоночними маршрутками.
Відповісти
Останні новини
«Традиційно» грублять та спізнюються: у Луцьку знову скаржаться на маршрутки
27 лютий, 2018, 09:15