У луцькому дитсадку, де отруїлись діти, кишкової палички не знайшли

У луцькому дитсадку, де отруїлись діти, кишкової палички не знайшли
Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України оприлюднив результати досліджень, які були проведені у дошкільному навчальному закладі №33 Луцька, де нібито отруїлись діти.

В ході візиту було встановлено, що в закладі відсутні 11 осіб молодшої групи, - інформує прес-служба Волинського лабораторного центру.

Зі слів батьків в дітей 23 лютого відмічались кишкові розлади. За інформацією лікаря приймального відділення обласної інфекційної лікарні з 15 по 27 лютого (станом на 13-00) діти дошкільного навчального закладу №33 в стаціонар не звертались. Екстренні повідомлення з інфекційної лікарні та інших лікувально-профілактичних установ про наявність інфекційних захворювань серед дітей ДНЗ №33 в лабораторний центр не надходили.

В ДНЗ №33 для лабораторного дослідження відібрано: 2 проби харчових продуктів на бактеріологічне дослідження, 10 змивів на визначення Е.Со1і; 1 проба питної води на бактеріологічне і 2 проби на вірусологічне дослідження ( на наявність рота та ентеровірусів). Результати досліджень: змиви на Е.Со1і( кишкова паличка) і вода на бактеріологічне дослідження — від'ємні, решта проб в роботі.

"Рекомендуємо батькам в разі виникнення підозри на інфекційне захворювання у дітей звертатись в лікувально-профілактичні установи до лікарів для отримання своєчасного адекватного обстеження та лікування", - йдеться у повідомлені.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо ви пишете всяку хрень, з якого це часу коли в дитини починається рвота зразу звертатись в інфекційну лікарню.Звонили до дільничого, звонили на швидку консультації по телефону.Це саме настояще отравлення, а ніяка інфекція.Дивляичсь на Вашу кухню не тільки ротовірусна інфекція може бути, а будь - зна що.
Відповісти
Моя дитина теж ходить в цей садочок! По логіці вона теж би мала отравлення! Але жодна дитина з нашої групи не отравилась і ходять в садочок!!!! Тому що пів садка їсть ту ж їжу! Неадекватні мамашки, не вміють відрізнити отравлення від інфекції! Де докази підтверджені лікарями діагнози отравлення????!!!! Що за брєд! Я буду виступати в захист садочка!
Відповісти
Їли всі з однієї кухні, в жодній з груп такого не було....вибачте, але розповсюджувати неправдиву інформацію це вже занадто. Як мінімум потрібно мати результати аналізів, в яких вказано, що це кишкова паличка та діагноз від лікаря. Тим більше, що до лікаря-інфекціоніста ніхто з батьків не звернувся.
Відповісти
Як можна! Інформація про кишкову полочку не підтвердилась....З однієї кухні їсть весь садок...Крім дітей однієї групи більш ніхто не захворів. У вас є докази того, що це саме садка вина? Якими офіційними документами ви керуєтесь, коли проводите масову акцію-наклеп на один з найкращих садків м. Луцьк? Можливо у вас є результати аналізів, чи виставлений діагноз від лікаря-інфекціоніста? Чи довідка про перебування у стаціонарі? В чому справа?
Відповісти
Останні новини
У луцькому дитсадку, де отруїлись діти, кишкової палички не знайшли
27 лютий, 2018, 15:40