На Волині триває реєстрація на ЗНО

На Волині триває реєстрація на ЗНО
Триває реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання.

Згідно з відповідним наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України цей процес розпочався 4 січня і триватиме до 5 березня, пише сайт ВОДТРК.

Умови прийому до ВНЗ України у 2013 році – ті ж, що і торік. Конкурсний відбір здійснюватиметься за результатами балів сертифікатів УЦОЯО та середнім балом документа про повну загальну середню освіту.

Прийом сертифікатів для участі в конкурсі – не нижче ніж 124 бали з непрофільних предметів і не нижче 140 балів – з профільних.

Готуючись до ЗНО-2013, перше, що варто зробити – це уважно ознайомитися з програмами, каже заступник директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Ольга Янушевич.

У Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти вже зареєстровано 1120 осіб.

У заяві необхідно заповнити всі пункти, як того вимагає програма, потім до реєстраційної картки додати ксерокопії паспорта, свідоцтва про народження, довідку з навчального закладу про те, що абітурієнт отримав атестат або ж копію атестата, якщо такий вже є на руках. У заяві обов’язково також має бути речення про те, що абітурієнт дає згоду на обробку персональних даних.

Пакет документів треба надіслати поштою на адресу Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. У випадку несвоєчасного подання документів, їх неповного або неналежного оформлення, у реєстрації буде відмовлено. Якщо протягом 20 днів із часу відправлення ви не отримали сертифікат, звертайтеся до Львіського регіонального центру.

До слова, 23 і 30 березня усі бажаючі зможуть пройти пробне тестування. Зауважимо, що великий відсоток тих, хто успішно вступив у ВНЗ, - це саме ті абітурієнти, які складали пробне ЗНО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗНО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.