Влада Луцька створена з випадкових людей, – експерт про «УКРОП»

Влада Луцька створена з випадкових людей, – експерт про «УКРОП»
Експерт ГО «Центр розвитку урядування» Сергій Григоренко розкритикував тимчасову владу Луцька, через дії якої – під загрозою існування рекламного бізнесу.

Про це йшлося 28 лютого під час круглого столу щодо підвищення цін на рекламу у Луцьку.

Григоренко розповів, що всі керівники, які перед тим були при владі, сприяли бізнесу і, у разі конфліктів, були арбітрами між громадськістю і владою. Натомість, за його словами, укропівська влада навпаки сама роздмухує конфлікти. Перший із них виник навколо ринків міста, коли проект про створення КП «Луцькі ринки» надійшов депутатам за день до сесії, а не за 21 день, як вимагає законодавство. За таким же принципом «просунули» під час засідання виконкому проект про здорожчання реклами на майже 50%.

«Після смерті Миколи Романюка «УКРОП» в шахрайський спосіб здобув владу у Луцьку. Ця влада сама створює конфлікти», – сказав Григоренко.

Він також назвав штучним конфлікт навколо McDonalds та спрогнозував, що наступна проблемна ситуація виникне із маршрутниками. «Влада, створена з випадкових особистостей», – додав експерт. Мовляв, ці люди діють непрофесійно.

Підняття цін Сергій Григоренко назвав наступом на бізнес та зауважив, що тільки під час таких круглих столів люди можуть висловити свою думку, адже влада не долучає їх до обговорень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в Неньці вже 27 років при владі гівно.
Відповісти
чому випадкові? це професійні крадії і деребанщіки
Відповісти
«Влада, створена з випадкових особистостей», Сергій, це дуже культурна оцінка. З сьогоднішнього засідання сесії можна зробити висновки, що вона створена з кримінальних і напівкримінальних гандонів.
Відповісти
Останні новини
Влада Луцька створена з випадкових людей, – експерт про «УКРОП»
28 лютий, 2018, 13:34