«Втратили довіру своїх виборців», - волинські радикали про екс-колег

«Втратили довіру своїх виборців», - волинські радикали про екс-колег
Волинська територіальна організація Радикальної партії Олега Ляшка повідомляє, що у зв’язку з ганебними подіями, що мали місце на сесії Луцької міської ради вчора, 28 лютого, підтримає справу щодо луцьких депутатів-«відкликанців», оскільки вони втратили довіру своїх виборців.

Про це інформує прес-служба Радикальної партії Волині.

Текст заяви публікуємо без змін і правок:

1) Депутати Луцької міської ради Костянтин Петрочук, Сергій Була та Аркадій Соломатін, які сьогодні перебувають в центрі земельного скандалу, уже тривалий час не є членами Радикальної партії Олега Ляшка. Рішенням Президії Політичної ради партії від 15 березня 2017 року вони виключені з лав Радикальної партії через порушення партійної дисципліни і втрату довіри.

2) Волинська територіальна організація Радикальної партії Олега Ляшка підтримує рішення ініціативної групи жителів міста Луцька щодо відкликання колишніх членів Радикальної партії Сергія Були, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна і позбавлення їх депутатських мандатів через те, що вони втратили довіру не лише однопартійців, але і своїх виборців. Події в міській раді 28 лютого лише підтверджують правильність рішення як РПЛ, так і громади щодо недовіри цим політикам.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ВІДКЛИКАННЯ

Нагадаємо, 10 липня в Луцьку створили ініціативну групу, учасники якої працюють над відкликанням п'ятірки міських обранців - Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка, Сергія Були, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Втратили довіру своїх виборців», - волинські радикали про екс-колег
01 березень, 2018, 12:23