Ці люди не зупиняться ні перед чим, – депутат про «УКРОП»

Ці люди не зупиняться ні перед чим, – депутат про «УКРОП»
Депутат Луцької міської ради, член фракції "Самопоміч" Юлія Вусенко вважає, що вчорашня сесія довела, що партія «УКРОП» не зупиниться ні перед чим. Адже, якщо за земельну ділянку просто у сесійній залі депутати готові душити колег, то важко уявити, що трапиться, коли у Луцьку розпочнуться вибори.

Про це йшлося під час брифінгу 1 березня.

Насамперед депутат подякувала усім небайдужим людям, які прийшли на сесію, аби відстоювати інтереси міста. Опісля вона вибачилася перед виборцями за те, що вони бачать. Мовляв, люди обирають депутатів на місцевому рівні, аби вони займалися «господаркою».

«Проте на сьогоднішній день все те, що відбувається в стінах міської ради, відбувається виключно через те, що люди пафосно заявляють про те, як займаються господаркою, а насправді прикривають величезні схеми з розподілу бюджетних коштів, які полягають у глобальному працевлаштуванні абсолютно всіх своїх найманих працівників, які дозволити їм прийти до влади, і які на сьогоднішній день уже переходять всі межі того, що стосується громади Луцька, а особливо – земельних питань», – каже депутат.

Всі лучани мають усвідомлювати, що йдеться про гектари землі, бо практика роздачі таких стала неодноразовою. «Ми фактично приходимо на сесію, як заручники, які бачать, розуміють, а вплинути на результат не можуть», – додала Вусенко.

Вона пригадала, як під час сесії депутата Миколу Собуцького, який нещодавно повернувся із Сходу, душив у сесійній залі інший депутат. «Усвідомлення того, що відбувається – це страшно, бо ті заяви, про які зараз говорять, про те, що мені настільки все одно, що навіть не соромно ні перед ким, спонукає задуматися, чим це все може закінчитися. Тобто, якщо за земельну ділянку люди готові давити один одного просто в сесійній залі, то уявіть собі, що можна говорити про майбутні вироби у цьому місті? Що взагалі можуть говорити люди, які обіймають певні посади у міській раді, як вони себе почувають?» – спитала обраниця громади.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ФІРМУ «ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ» ТА ЇЇ ЗВ'ЯЗОК З ДЕПУТАТАМИ СЕРГІЄМ БУЛОЮ ТА КОСТЯНТИНОМ ПЕТРОЧУКОМ


Її колега Павло Данильчук зауважив, що якби ми і досі жили при «домайданівській владі», то вони комфортно почувалися би в «Партії Регіонів». «Я знаю тільки одну партію, яка мала такий розмах і мала таку зухвалу поведінку. Які результати і кінець всі побачили. Мене жахає це», – мовила Вусенко.

Мовляв те, що відбулося, вже винесли на всеукраїнський рівень, адже в якій атмосфері можуть відбутися вибори, які рано чи пізно таки призначать в Луцьку. «Ми вчора приймали питання на один гектар землі. А вибори – це питання про бюджет обласного центру, це питання про владу. Перед чим може зупинитися партія «УКРОП», що може зупинити цих людей?» – спитала політик.

На її думку, вчора в залі Луцькради стався крах місцевого самоврядування. І це у місті, яке на міжнародних конференціях ставили у приклад – тут була найвища відкритість влади, каже вона. «Куди ми прийшли за рік роботи?» – питає Вусенко.

Натомість в «проукропівських» ЗМІ малюють «правильну картинку». Тому людям треба розказувати правду. «Вчорашні події у міській раді були спрямовані виключно на те, аби дійсно відкрити і показати, що криється за звичайною, стандартною сесією міської ради», – підсумувала депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я порівнюю діяння Укроп (Костанкевич) і Вусенко - і скажу по правді - Вусенко не на крщій стороні... Таке пеерд чим Укроп не зупиниться???
Відповісти
Юля Василівна взагалі віглядала якоюсь бесоватой, жахливі гримаси її не красили. Напевно вона все ж представник "темних" сил.
Відповісти
Вусенко права, укропці підуть по трупах, спочатку вони потопталися по покійному Романюку, тепер пішли по лучанах.
На справді, дуже багато підприємців відчули "вєтєр пєрємєн" з моменту захоплення укропом влади в місті.
Багатьом чомусь скасували цілодобовий режим роботи закладів, вимагаючи таким чином дати на лапу за сприяння все повернути як було, комусь не продовжили оренду землі під МАФом і там пізніше з*явився МАФ укропівського депутата, комусь не заплатили за виконані роботі, лише обіцянки з натяком "поділитись" і заплатять і т.д.
Бізнес, який сприяв місту за Романюка, повністю відвернувся від укропівської банди і не співпрацює, а єдиний спонсор банди із Швейцарії, не дуже поспішає вкладати гроші в місто, хіба що продажних іуд і в себе, розширяючи межі земельних ділянок під власними об*єктами.
Відповісти
Останні новини
Ці люди не зупиняться ні перед чим, – депутат про «УКРОП»
01 березень, 2018, 14:20