У Ковелі ОСББ «воює» з депутатом райради

У Ковелі ОСББ «воює» з депутатом райради
Члени ковельського ОСББ «Ясен» обурені діями депутата районної ради, який незаконно, на їх думку, реконструює колишню прохідну.

Мешканці міста залізничників вирішили звернутися з цією проблемою до начальника інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Волинській області Тараса Шніта, надіславши листа в газету Волинь-нова, бо в Ковелі «не можуть знайти правди».

Члени об'єднання співвласників багатоквартирних будинків «Ясен» просять вжити «заходів впливу» до депутата районної ради Віктора Омелянюка. Люди стверджують, що він без відповідних дозволів та погоджень проводить будівельні роботи з реконструкції та добудови колишньої прохідної.

«Своєю добудовою порушник закрив видимість безпечного в’їзду на територію ОСББ. Самовільна новобудова не огороджена, знаходиться біля проїжджої частини і одночасно пішохідної зони нашої території. Вихід зі свого новозведеного будинку він зробив просто на проїжджу частину ОСББ, тим самим створивши небезпеку для жителів кооперативу, які в'їжджають та виїжджають звідси, а також для майбутніх жителів новобудови», - пишуть ковельчани.

Окрім цього, автори звернення повідомляють, що Омелянюк ігнорує всі спроби налагодити діалог задля вирішення проблеми.

Насамкінець люди докоряють міським чиновникам, які нічого не роблять і лише рекомендують членам ОСББ подати на порушника в суд.

Загалом під листом підписалися 30 осіб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.