У Луцьку заборонили городи біля будинків

У Луцьку заборонили городи біля будинків
Муніципали закликали лучан не облаштовувати городи на прибудинкових територіях, оскільки це заборонено.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міськради у соціальній мережі Facebook.

Муніципали звернулися до лучан, які самовільно облаштували під вікнами своїх будинків городи.

«Знайдуться й такі, хто спробує щось посіяти чи посадити на самовільно облаштованих під будинком городах, які загородженні штахетами, металевими стовпцями, сітками чи іншими конструкціями. Департамент муніципальної варти Луцької міської ради закликає лучан цього не робити. Це суперечить Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та «Правил благоустрою міста Луцька», в яких чітко вказано, що на об’єктах благоустрою забороняється самовільно влаштовувати городи», - йдеться у повідомленні.

Тож у департаменті попередили, що з настанням тепла інспектори-муніципали об’їдуть місто з метою виявлення самовільно облаштованих городів та парканів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну так, городи заборонять! І замість городів з петрушкою і цибулею попід будинками будуть смітники. Зате ніякого порушення не буде. Йолопи!!!!!!
Відповісти
Правильно ! Хай ліпше росте кропива.
Відповісти
Реформи
Відповісти
Правильно! Давно пора було це зробити!Вже б швидше реально почали це робити, а не тільки анонсувати! 3а 18 гімназією подивіться, що робиться:кілками, арматурою, дротами люди землю пообгороджували - тільки вузька стежка для проходу залишилась, діти об цей безлад постійно травмуються. Наведіть будь ласка там порядок!
Відповісти
Я стільки раз ледь ноги вечорами не зламала, вертаючись з роботи. Хай ростуть квіти, а не кілки
Відповісти
Тепер всі разом будемо спостерігати як муніципали по весні загрибуть сухостій та листя, потім засіють газони , а потім влаштувавши суботники будуть стригти та підтримувати красоту. Закликаю всіх виносити їм мозок поки вони цього не зроблять. Бо здавати огорожі та гаражі на металолом,а звітувати що викинули на сміття то вони мастаки, а тепер хай працюють так само за ідею...
Відповісти