Ноу-хау від «УКРОПу»: луцька влада намагається приховати інформацію?

Ноу-хау від «УКРОПу»: луцька влада намагається приховати інформацію?
Представники «УКРОПу» у Луцькій міській раді вдаються до хитрощів, аби приховати від виборців невигідні речі.

Про це йшлося 6 березня під час круглого столу щодо дерибану землі.

Експерт ГО «Центр розвитку урядування» Сергій Григоренко порівняв дії влади із грою в карти, коли треба слідкувати за обома руками шулера, аби не дати себе обдурити.

«До чого тільки ця влада не додумається. Був старий сайт міської ради, вони зробили новий. Я довго думав, чому вони не закривають стару версію сайту. Але вчора відкрилося ноу-хау теперішньої укропівської команди. Слідкуйте за двома руками, бо якщо слідкувати за однією рукою цієї влади, вони вас обдурять.

Вони дуже гостро критикували нас за підняття цін у громадському транспорті міста Луцька. Але ми робили це принаймні публічно. Робили громадські обговорення, дискусії. Тут вони нас критикували. Для того, щоб підняти тариф, треба розпочати процедуру регуляторки, яка має бути відкритою і прозорою. Вчора на старому сайті міської ради, який вже почав заростати інформаційним мохом, з’являється новина – проект рішення, що вони розпочинають процедуру регуляторки.

Розумієте в чому хитрість: всі ж то заходять на новий сайт і слідкують за цією рукою. А влада, політичні шулери від «УКРОПу», розміщають лівою рукою на старому сайті», - сказав Григоренко та закликав лучан слідкувати за старим сайтом, де можуть з’явитись цікаві рішення.

Депутат від «Народного контролю» Анна Мовяк додала, що після сесії міської ради 28 лютого, коли укропівська більшість протягнула скандальні земельні питання, їй не вдалося знайти на сайті міськради відео засідання після 22:00. Вона запевнила, що трансляція була аж до завершення сесії, але на сайті вона подана не повністю.

«Яким чином приймалось більше двох десятків земельних питань – не зрозуміло. Те що відео онлайн ішло до кінця, то я бачила», - сказала Мовяк. Вона також зазначила, що результатів голосування із двох сесій також нема.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.