«Укропівська» влада не вирішить належним чином питання Старого ринку, - Григоренко

«Укропівська» влада не вирішить належним чином питання Старого ринку, - Григоренко
На думку експерта ГО «Центр розвитку урядування» Сергія Григоренка, влада Луцька не вирішить належним чином проблему Старого ринку.

Про це йшлося 7 березня під час публічної консультації щодо розташування ринку в історичній частині Луцька.

Григоренко розповів, що питання цього ринку не є настільки актуальним, як про це заявляє радник Ігор Поліщук, адже насправді у Луцьку є більш проблемні ринки. Це зокрема автомобільний ринок на Єршова, де підприємці не сплачують за оренду територій. Крім того, там є проблеми з інфраструктурою.

А лучан, на думку експерта, цікавлять більше питання війни, медицина, робочі місця. Проте ті проблеми, які є, треба вирішувати у трикутнику «влада-обспоживспілка-підприємці», оскільки спілці належить багато майна на території Старого ринку, комунікації, підстанції тощо. Він пояснив, чому попередня влада не робила різких кроків щодо Старого ринку і не відмовляла у продовженні оренди.

«Пішовши на конфлікт з облспоживспілкою влада могла б нарізати прямокутні клаптики між цими спорудами», - розповів Григоренко. Він розкритикував дії укропівців у міській раді.

«Дерибан землі хай влада припинить, те що вони показали на останній сесії. Ця влада не вирішить це питання, тому що ми бачимо як вона вирішує питання з рекламістами. Вони будуть тиснути, виганяти підприємців і справа дійде в суди і буде громадський спротив», - додав Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ніхто і не збирається вирішувати!
Відповісти
Ніяка модернізація не врятує ситуацію, тільки перенос, альтернативи немає. А залишити так, сподіваючи на модернізацію, то як був тут бруд, так і буде. Так що, тільки перенос.
Відповісти
оооо, а григоренко вирішить ))
Відповісти
Пережили регийони пережили помаранчевопузих пережием и ОКРОП. базар FOREVER
Відповісти
Завжди виходить що голова влксму має паучати та винищувати потрохи непманов спєкулєй..він знає як з ними працювати...харошу школу пройшов..пахлєщє експертов..карєшок його по тому дєлу вже канонічний..але старі нароботки ще працюють..нема ніяких облспоживспілок-їсть чп горгут.нема ніяких переносних ринків.є убиточне чп пахолкапрокладкі.
Відповісти
Органи місцевого самоврядування не можуть приймати рішення, які шкодять інтересам громади. Якщо такі рішення прийняті, ініціативна група має звернутись до суду, який скасує таке рішення. Тоді це стає підставою для розпуску органу місцевого самоврядування.
Отже, земля, яку "подарували" булі є прямою шкодою громаді, далі по схемі, а на виборах не обирати жодну тварину з 23 запроданців.
Ринок - питання розумно винести на міський референдум, де запитати - перенесення, реконструкція, не чипати. Нехай громада вирішує те, що викликає явний резонанс.
Відповісти
На "Завокзальному ринку" реконструкція зроблена за гроші підприємців.
Відповісти
Останні новини
«Укропівська» влада не вирішить належним чином питання Старого ринку, - Григоренко
07 березень, 2018, 18:51