МММ придумало ще один «лохотрон» для українців. ВІДЕО

МММ придумало ще один «лохотрон» для українців. ВІДЕО
Українцям пропонують стати власниками житла під Києвом, не даючи жодних гарантій.

МММ повертається традиційно з пірамідою і закликом вкладати, щоб заробити. Відтепер на кону не тільки гроші, а й квадратні метри. Придбати які пропонують під Києвом, ледь не задарма, пише ТСН.

Однак, за єдиної умови - якщо ви є учасником піраміди. Житло від Мавроді вже бачив кореспондент ТСН. І вкотре переконався, що не все так ідеально, як обіцяють.

Новина про те, що відтепер МММ не тільки роздає гроші, а й квартири, з'явилася на сайті організації. Про те, що це правда, у телефонній розмові підтвердив і представник компанії Мавроді.

«Заїжджаєте туди. Там ворота відкриваються, закриваються. Будинки стоять в ряд, там ще шматок буде облагороджуватися. Там мангали, ну як би міні містечко можна назвати», - повідомив представник компанії. Мовиться про котеджне містечко в селі Білогородка, під Києвом.

В 10 кілометрах від Києва, посеред природи, і у порівняні зі столичними цінами на житло, майже задарма. За винятком одного нюансу: навіть після 100-відсоткової оплати, гарантій того, що ви тут будете жити, ніхто не дасть. Про це досить спокійно кажуть і в самій компанії.

Для тих, хто ризик любить, придбати житло пропонують кількома варіантами.
Перший передбачає 100 відсотків оплати, за що вам іще й нададуть чималу знижку - у 15-ть процентів.

Другий, який найбільше рекомендують - є пірамідою. Розрахований на тих, кому на купівлю бракує коштів. Ви вкладаєте в МММ те, що маєте, і чекаєте на відсотки. А тут уже або пан, або пропав. Кошти або згорять, або примножаться. У чому й полягає перший підводний камінь такої схеми.

Другий, не менш ризиковий. Квартир на всіх може не вистачити. У котеджному містечку їх лишень 10. А пропонують усім без винятку.

«Гарантій того, що дійде до вас черга ну.... Як правило в фінансових пірамідах виграє той, хто перший ввійшов в цю піраміду, в цю систему», - пояснює фахівець з нерухомості Генріх Людкевич.

Насторожив і ще один факт. Виявляється власником котеджного містечка є зовсім не МММ. А кілька осіб, які інвестували в будівництво. Для яких стало новиною те, що їхні котеджі розігрують у фінансовій піраміді. Даючи поради як не лишитися і без грошей, і житла, фахівці з нерухомості радять вкотре будь-яку купівлю здійснювати за присутності перевіреного юриста, і не кидатися на занадто казкові пропозиції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правильно. так нам і треба. країна лохів.......
Відповісти
ммм існує і успішно працює вже понад 2 роки
Відповісти
расскажешь кому то другому , наслышаны о "лохах" очередных
Відповісти
Бляха, тепер буду знати що "Молодіжна платформа" то кубло шахраїв.
Відповісти
Разводи хохлов. Мавроди молодец!
Відповісти
так... лохів у всі часи не бракувало.
Відповісти
А в чому вибачте шахрайство?? На сайті ммм чітко сказано що ніхто вам нічого не гарантує, що ви все можете втратити!
І як на мене лохи це ті які живуть в цій державі при тупоголовому президенті і з депутатами петеушниками які їм кидають в рік по 11 грн надбавки до зарплат і пенсій. Лохи це ті які вкладають гроші в ощадбанк а вони там знецінюються
Відповісти
я - лох... маю 5.000 в місяць!(дякую МММ за це)...мені 22, я сам себе вчу,знімаю квартиру!



Відповісти
Я тоді взагалі лашара бо зняла в ммм 12 000 грн))))
Відповісти
Верной дорогой идете коллеги!!! Все Всем Платится!!! За МММ будущее!!!
Відповісти
МММ це касса взаємодопомоги а не банк, як тут можна кинути я не розумію
Відповісти
И я лох,положил на месяц 1000,снял 1750,спасибо МММ!
Відповісти
МММ-это не компания :),даже не знают о чем говорят.МММ-это система взаимопомощи....Почитали хотя бы правила!!!А акции авто за пол-цены и жилье за пол-цены проводятся уже давно,кинутых нет и по сей день !
Відповісти
Едет мужик по дороге. По одной стороне стоят красивые коттеджи зеленый газон, сады, дети играют, солнце светит, а по другой полная разруха: покосившиеся дома, свленные заборы, серость, грязь, нищета, дети чумазые, голодные, мужик пьяный в луже валяется. Путник останавливается около мужика и спрашивает: слышь, мужик, а что это у вас тут такое? с одной стороны дороги вон благодать какая, а с другой нищета? А мужик и отвечает: да на той стороне МММ-щики живут, но мы все равно этим лохам не верим!!!
Відповісти
Люди перш ніж критикувати ммм, розберіться що воно таке

Ммм це як басейн, і одне і інше це лише плащадка для певного виду діяльності, коли ви ігноруєте правила поводження в басейні ви можете завдати собі шкоди, або навіть гірше втопитися, так і в ммм коли ви не виконуєте елементарних правил то ви можете втратити свої кошти.

Ризики є всюди, і в басейні і на дорозі і в ммм, про на сайті велими буквами написано
Ви все робите на свій страх і ризик, ви ж не називаєте лохами людей які втопились в басейні або потрапили в ДТП?
Відповісти
МММщики, це ви будете заплітати комусь іншому про свої захмарні заробітки. Я розумію, що вам треба якнайбільше дурників, аби намутити собі відсоток.
Відповісти
Я також не вірив в це..мій друг закинув за мене 100 гривень.я зарбрав 175)
поклав 100 і так далі..якщо я покладу 1000 і втрачу її (сумніваюсь,що таке буде) то я всерівно не втрачу НІЧОГО бо я вже завбрав тисяч з 20)
Відповісти
Які захмарні заробітки???? Ви про що???? В ммм ви оказуете помощь БЕЗВОЗДМЕЗНО, і можливо вам теж колись її окажут
Відповісти
ой, прикол підтянулись шахраї з МММ, і розказують, які вони лохи і скільки багато заробляють. Мабуть ваші батьки, сестри, брати, друзі не знають куди гроші дівати від таких прибутків.
Відповісти
Останні новини
МММ придумало ще один «лохотрон» для українців. ВІДЕО
30 січень, 2013, 10:05