У Києві під час вистави помер відомий актор

У Києві під час вистави помер відомий актор
Актор Олександр Бондаренко помер під час вистави у столичному театрі імені Лесі Українки.

Це сталося 29 січня, коли йшла вистава «1001 пристрасть, або дрібниці життя» за мотивами оповідання Антона Чехова. 52-річний Олександр Бондаренко читав довгий, дуже драматичний емоційний монолог, тримаючи в руці згорток, що імітує немовля, пише Кореспондент.

Під час монологу актор впустив реквізит з рук, а потім і сам упав на сцену. Глядачі в залі не відразу зрозуміли, що акторові дійсно зле, і нещасний випадок відбувався не за сценарієм.

Після цього колеги актора вибігли на сцену і викликали швидку, а працівники театру попросили всіх залишити приміщення.

За неофіційною інформацією, в залі також перебувала і дружина Бондаренка. Акторові намагалися безуспішно зробити масаж серця. Через 20 хвилин, коли їхала бригада швидкої допомоги, актор помер.

«Це не вперше, коли йому стало зле. Влітку минулого року у нього якось пішла кров з носа, але тоді все обійшлося», - розповіла газеті працівниця театру.

Один з працівників швидкої допомоги не відкидав, що причина трагедії - слабке серце актора.

«Він гіпертонік, 52 роки, кров'яні судини не готові до такого захворювання ... Одна - дві хвилини - і все. Ми приїхали - він уже був мертвий», - повідомив медик.

Довідка

Олександр Бондаренко - відомий театральний і кіноактор, заслужений артист України. Народився 11 вересня 1960 року. Крім роботи в театрі актор знявся в багатьох телевізійних серіалах і кінофільмах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.