Автопробіг на Волині: «євробляхи» промчали з Луцька до Ковеля

Автопробіг на Волині: «євробляхи» промчали з Луцька до Ковеля
До руху за доступне розмитнення машин приєдналися два волинських міста. Близько вісімдесяти автівок на єврономерах здійснили автопробіг Луцьк – Рожище – Ковель, аби знову нагадати про проблеми доступного розмитнення.

Передувала автопробігу зустріч волинських власників європейських машин і розробка ідей та пропозицій у нову редакцію закону, який має зробити доступними автівки, що ввозяться з Європи до України, - повідомляє ВРД НСТУ.

«Ми хочемо отримати від нашої влади, все таки закон, який дозволить нам доступно розмитнювати автомобілі без нав’язаних акцизів, непомірних цін і так далі. Ми хочемо прирівнятися у розмитненні до наших блищих сусідів – Молдови, Литви, Польщі, тощо», – говорить співзасновник громадської організації Андрій Щербина.

Також автомобільна спільнота декларує наміри не зупинятися на проблемах доступного розмитнення, розповів волинянин Ігор Антонюк: «Є багато болючих питань і соціальних, і питань на автомобільну тематику, таких як дороги, перевантаження, ремонти доріг, будівництво доріг. Крім того є ще питання автомобільних шкіл, видачі прав водіям, і багато інших питань, пов’язаних з автомобільною тематикою, та турбують громаду».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Учора на набережній стоїть колона авто пропускають пішохода а по іншій смузі бляхар на очкаріку чуть не збив пішохода, гальмівний шлях був метрів 100 і ще не зупинився. Подумайте як летів. Коли вже влада забере ту нечисть з наших доріг!!!!!
Відповісти
Держава має захищати своїх громадян, а на бляхах це злочинці всі
Відповісти
Не в ту сторону пробіг, він мав бути Луцьк-Ковель-Хелм і без повернення.
Спочатку не порушуйте закон, не робіть себе хитрішими за інших, вивізіть весь мотлох назад - а тоді треба вимагати доступного розмитнення.
А то всі рахуються безробітні, субсидію отримують, а самі контрабандою займаються, бюджет не наповнюють і вимагають.
Відповісти
До Експерта і гната: харе піз..ти не в тєму. Не всі контробандисти і злочинці, просто наша влада зажралася, а якщо вам пох,то сидіть на дівані і мовчіть.
Відповісти
До Волиняки - пробачте звісно, але якраз ви своїм повідомленням ще раз підтвердили, що за кермом цього мотлоху перебувають малокультурні особи, як кажуть в народі - бидло.
Тому чекати від вас самовизнання власних порушень не має сенсу.
Про контрабанду. Ваші авто і є контрабандою, адже ввезені нерезидентом, а експлуатуюця резидентом, що є ухилянням від сплати митних платежів. ВИ ВСІ КОНТРАБАНДИСТИ.
Відповісти
Останні новини
Автопробіг на Волині: «євробляхи» промчали з Луцька до Ковеля
13 березень, 2018, 06:45