Інтернет-видання відкриє рубрику до Дня закоханих

Інтернет-видання відкриє рубрику до Дня закоханих
Інтернет-видання ВолиньPost пропонує до Дня всіх закоханих – 14 лютого – розмістити зізнання у коханні чи вітання зі святом у спеціальній рубриці.

Свято усіх закоханих – день особливий. Для когось це – нагода нагадати про свої почуття. А для декого – і серйозний привід врешті відважитися і вперше заявити про них коханій людині.

Але якщо вже заявляти – то оригінально. Хтось розміщує зізнання на біл-бордах, хтось дарує величезні букети квітів… Один зі шляхів цього пропонує інтернет-видання ВолиньPost.

Видання готує до свята спеціальну рубрику, у якій розміщуватиме вітання чи зізнання. Розмістити їх зможе кожен, хто має що сказати і готовий це зробити «на повен голос».

При цьому робити це можна й анонімно: у тексті не обов’язково зазначати, як звати вас чи об’єкт вашого зізнання.

Кожному, хто захоче опублікувати свої зізнання у цій рубриці, буде відведена окрема сторінка, на якій він зможе розмістити довільну кількість фото і будь-якого розміру текст. Рубрика матиме загальну сторінку з переліком усіх привітань/зізнань. А також банер, розміщений на головній сторінці видання.

Окрім того, на кожній сторінці ВолиньPost, на помітному місці відображатиметься одне з вітань/зізнань. Тож будьте певні, вас почують :-)

Розмістити вітання чи зізнання коштує всього 50 гривень.

Телефони для детальнішої інформації: (050)-818-98-05, (067)-332-30-49, (0332)-72-41-57.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.