У луцького мера - новий заступник

У луцького мера - новий заступник
Луцька міська рада 30 січня затвердила Тараса Яковлєва (на фото) на посаді заступника міського голови.

За таке кадрове рішення міського голови Миколи Романюка проголосували 34 з 50 депутатів.

Тарас Яковлєв до останнього часу очолював відділ управління комунальним майном Луцькради.

Зі слів Миколи Романюка Яковлєв займатиметься і куруватиме ті ж напрямки роботи спочатку, що і Василь Байцим, який звільнився у кінці минулого року. Йдеться про напрям міжнародної співпраці, економіки, транспортну галузь, управління майном, туризм.

«Мабуть, я трішки менше буду звертати увагу на написання проектів. Хоча це дуже важливо. Я хотів би звернути увагу на економіку, а саме налагоджувати співпрацю з виробничими підприємствами, аби було узгодження між ними і міської ради щодо планів розвитку міста», - зазначив Яковлєв.

Новий заступник каже, що користуватиметься досвідом, здобутим під час управління комунальним майном. Зокрема, щодо наповнення бюджету Луцька за рахунок покращення умов оренди та продажу комунальної власті у тих випадках, коли це доцільно.

Яковлєв також повідомив, що ставить собі за завдання розібратися у транспортній галузі Луцька, покращити якість послуг перевезення.

Довідка:

Тарасу Яковлєву 31 рік. Закінчив машинобудівний факультет Луцького державного технічного університету, здобувши спеціальність «спеціаліст автотранспортного господарства».

У цьому ж вузі отримав диплом спеціаліста з обліку і аудиту. Закінчив Національну академію державного управління при Президентові України на факультеті Державного управління та місцевого самоврядування.

Трудову діяльність розпочав у 1999 році на Луцькій газонаповнюючій станції ВАТ «Волиньгаз», працював контролером газового господарства, оператором ЕОМ та майстром ремонтного цеху.

З квітня 2007 року працює в Луцькій міській раді. Спочатку - на посаді начальника відділу з енергозбереження. А з серпня 2009 - на посаді заступника директора департаменту економіки, начальника відділу майна міської комунальної власності Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То мене забули....
Відповісти
деребаньщик
Відповісти
Останні новини
У луцького мера - новий заступник
30 січень, 2013, 14:13