У Львові жорстоко побили журналіста і його дружину. ВІДЕО

У Львові жорстоко побили журналіста і його дружину. ВІДЕО
Жертвами невідомих зловмисників у Львові стали журналіст «Дорожнього контролю» Ярослав Порада (на фото) та його дружина Наталія.

Інцидент трапився 29 грудня на території торгового комплексу «Південний». До речі, кілька місяців до цього, журналісту облили кислотою автомобіль, повідомляє Дорожній контроль.

Ярослав Порада зі своєю дружиною проводили вечір в ресторані. Пізно вночі чоловік вийшов на вулицю, щоб знайти таксі. Він підійшов до декількох таксистів, але вони всі були зайняті.

В цей момент біля Ярослава проїхав автомобіль Тoyota Camry чорного кольору ВС3334ВК, з якого в його бік прозвучали нецензурні вислови.

Журналіст підійшов до автомобіля аби запитати, що сталося і в чому справа. У цей момент його схопили і почали тягнути у вікно автомобіля, після чого водій Toyota Camry вибіг і почав бити Пораду.

Дружина Ярослава, яка чекала чоловіка, почула його крики, одразу підбігла до місця бійки. В результаті, побили і Наталю.

Ярослав з дружиною написали заяви до райвідділу одразу після інциденту.

Як стверджують у Дорожньому контролі, основним учасником нападу може бути підприємець Іван Тіцейко. Він також є власником автомобіля Toyota Camry чорного кольору ВС3334ВК.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оперативна новина :)
Відповісти
Це тілько на Волині цяцькаються з писаками з "Дорожного контролю", а у Львові бють усіх підряд. І правильно роблять: бий свій свого, бись чужий сі бояв.
Відповісти
http://polemika.com.ua/news-109484.html
Відповісти
Останні новини
У Львові жорстоко побили журналіста і його дружину. ВІДЕО
30 січень, 2013, 15:02