Поліщук постійно бреше лучанам, – експерт

Поліщук постійно бреше лучанам, – експерт
Експерт ГО «Центр розвитку урядування» Сергій Григоренко нагадав, як «укропівська» влада обіцяла не піднімати тариф на проїзд, але намагається вчинити протилежне.

Про це йшлося 15 березня під час прес-конференції «Підняття тарифів на проїзд у громадському транспорті Луцька: необхідність чи некомпетентність і зловживання владою?».

Сергій Григоренко порівняв новину за 5 квітня 2017 року, де Ігор Поліщук обіцяв, що ціни на проїзд у маршрутках підніматись не будуть, та інтерв’ю з Григорієм Недопадом для ІА «Конкурент», де той анонсує підняття цін. Недопад казав, що це питання обговорюється з жовтня.

«У мене була загадка, хто брехав: Поліщук чи Недопад? Поліщук збрехав тричі», – сказав Григоренко. Мовляв, перший раз брехав, коли сказав, що тариф 4 гривні необґрунтований. Другий раз – коли обіцяв, що протягом двох тижнів вернуться до попереднього тарифу у 3 гривні, а третій раз, коли міська рада вирішила підняти тариф до 5 гривень.

«Ігор Поліщук постійно бреше лучанам про тариф», – додав експерт. Він також пояснив, що команда Миколи Романюка хотіла запровадити валідатори у тролейбусах для того, щоб контролювати потік фінансів.

За словами Григоренка, після того, як почали застосовувати валідатори, денний виторг збільшився на 11-16 тисяч гривень. Тож після того, як їх забрали, фактично щороку 5 млн грн лучан розкрадаються.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого ще чекати від людей Палиці?
Відповісти
що мени дауни побудують суспільство благоденства в окремо взятому Луцьку!
Відповісти
Хто підкаже,на якому телеканалі дивитися місцеві новини,щоб не бачити повсякчас остогидлих брехунів?
Відповісти
Укропівська чума, яка задля власної вигоди готова розтерзати місто. Знають, що більше можуть не потрапити до міської ради, от і гребуть все під себе. В місті повний управлінський хаос. По будь-якому питанню - формальні відписки.
Відповісти
Так його туди палиця і посадив, щоб воно брехало, а палиця "чистеньким" ходив)))
Відповісти
Майже всі українці як стодо овець або баранів,їх обманюють не рахують за людей,мабуть вам вигідний кнут і пряник,я зрозумів,ви не любите нашу неньку?бо інакше ви би не дозволили так знущатися з народу тим хто при владі,не повірю що вибираючи політиків ви не знаети кого вибираете,ви деякі скоти берете гроші,їжу,або за якийсь інтерес,невже вам так добре жити?не?
Так станьте і покажіть хто хозяїн нашої країни!!!!!!!!
Чого вам плюють в очі,а кажуть що іде дощ,і ви вірите тому,а хто не вірить,то подае вигляд що це так?
Да будь проклятий той хто так живе!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Заберіть йго в Ласку
Відповісти