«Аеросвіт» не літатиме Україною

«Аеросвіт» не літатиме Україною
Авіакомпанія «Аеросвіт» призупинила власне оперування на середньомагістральних і регіональних повітряних лініях.

Про це сказано в повідомленні прес-служби компанії, повідомляє Українська правда .

«Відповідно до програми реструктуризації діяльності компанії, «Аеросвіт» зосередиться на обслуговуванні чинної далекомагістральної мережі польотів", - йдеться у заяві.

У пресс-службі зазначили, що авіаперевізник уже почав продаж квитків на рейси «Київ-Нью-Йорк-Київ» на період з початку квітня.

Згідно з інформацією, до початку літнього сезону «Аеросвіт» буде виконувати окремі рейси в Нью-Йорк, Пекін і Банкок з урахуванням завантаження й необхідності вивезення пасажирів.

«Компанія поетапно повертає лізингодавцям середньомагістральні літаки Boeing-737 і проводить підготовку свого далекомагістрального флоту», - сказано у заяві.

«Іде підготовка до інтенсивної експлуатації літаків у літній період, обновляється інтер'єр, переконфігуруються салони й завершуються планові роботи з їх техобслуговування», - додали у прес-службі.

В «Аеросвіті» зазначили, що наразі до складу далекомагістрального флоту входять 7 літаків Boeing-767.

Як відомо, наприкінці 2012 року Господарський суд Київської області почав банкрутство «Аеросвіту» на підставі заяви самої компанії.

Після цього низка аеропортів відмовилася від обслуговування авіакомпанії, а система взаєморозрахунків Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA) припинила обслуговування «Аеросвіту».

У підсумку авіакомпанія відмовилася від більшості своїх рейсів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: туризм
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.