Відчуваю себе Леніном. З сесійної зали Луцькради «попросили» муніципалів

Відчуваю себе Леніном. З сесійної зали Луцькради «попросили» муніципалів
Член виконкому Луцькради Ігор Муковоз попросив, аби двоє працівників департаменту муніципальної варти, які постійно перебувають у залі, вийшли до коридору. Мовляв, його охороняти не треба.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцькради 21 березня.

Двоє працівників муніципальної варти від самого початку засідання перебували в залі, а саме біля вхідних дверей. Відтак, під час розгляду чергового питання Ігор Муковоз запитав у очільниці департаменту Юлії Сиротинської, чи можна «випровадити» їх до коридору.

«Юліє Ярославівно, можна попросити хлопців з муніципальної поліції, щоб вони пішли в коридор і сіли. Нас не треба сторожити, я не думаю, що тут щось буде відбуватися», - сказав Муковоз.

Натомість секретар міської ради Григорій Пустовіт вважає, що вони виконують свої функції та «задачі», тож «нехай стоять».

«Ми відповідно до положення забезпечуємо громадський порядок на сесіях, виконавчих комітетах. У нас виникає багато питань із цього приводу», - додала Сиротинська.

«Я себе Леніним якимось чуствую»,- підсумував Муковоз.

Нагадаємо, під час скандальної сесії Луцької міської ради в ніч на 1 березня, коли фірмі "Житловий квартал" передали 2 гектари землі в Луцьку, саме муніципали та "укропівська" більшість стали на заваді опозиційним депутатам, які намагалися заблокувати це рішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому Сиротинська на службовому автомобілі, який тільки отримали для муніцпалів їздить до себе додому і він там ночує, а їздить вона пальному який виділяється саме для службових цілей,тут уже привід для зловживань
Відповісти
Тому, що вміє підлизати, а може і щось більше, тому і клала на вас і ваші очі, їздить за кошти лучан куди хоче.
Відповісти
Леніна згадав, декомунізатор, йошкі-матрошкі
Відповісти
"тітушки" в законі, винахідливо, але на кожну силу є протисила, повстануть лучани - зметуть укропівську банду і всратись не встигнете.
Відповісти
Останні новини
Відчуваю себе Леніном. З сесійної зали Луцькради «попросили» муніципалів
21 березень, 2018, 11:03