«Я стану для вас своїм», - новий голова Волинської ОДА

«Я стану для вас своїм», - новий голова Волинської ОДА
Новий голова Волинської обласної держадміністрації Олександр Савченко подякував своєму попереднику за здобутки та пообіцяв стати «своїм» для тих, хто готовий працювати на результат.

Про це йшлося під час зустрічі у Волинській ОДА 23 березня.

Після вручення посвідчення Президентом зачитали указ про призначення Савченка на посаду очільника ОДА. Згодом новий очільник Волині подякував Володимиру Гунчику.

«Я вдячний Володимиру Петровичу… за те, що він залишає великі здобутки, заплановані великі реалізації і завданням буде їх успішно реалізувати», - сказав Савченко, зауваживши, що йтиметься, можливо, навіть про стисліші терміни.

Опісля він подякував Президентові за поставлені завдання, а тоді звернувся до залу.

«Я не буду зараз нікого переконувати, нікого завіряти. Я знаю одне: в цьому залі сидять однодумці. В цьому залі сидять люди, які свідомо прийшли на ниву служіння народу і служіння Україні, тому для нас немає іншого шляху вперед. Тому я скажу чесно – я буду для вас, я стану для вас своїм, особливо для тих, хто прийшли добитися результатів», - сказав Савченко.

Він подякував Петру Порошенку за можливість ще послужити країні, а закінчив промову гаслом «Слава Україні!». Зал відповів «Героям слава!» та вітав слова нового губернатора гучними оплесками.

Нагадаємо, 23 березня до Луцька завітав Президент України Петро Порошенко. У рамках візиту він подякував попередньому очільнику ОДА Володимиру Гунчику, якому запропонували іншу роботу, та представив нового губернатора Волині - Олександра Савченка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нас вже був такий герерал-Француз,свій в "доску".
Відповісти
Він робить велику помилку - треба булло казати відразу я вусіх виведу на чисту воду, і сьогодні ж зняти з посад 1-2 начальників управлінь ...
Відповісти
Останні новини
«Я стану для вас своїм», - новий голова Волинської ОДА
23 березень, 2018, 16:47